onsdag, februari 03, 2010

Om olyckan är framme

"It is good there are ambulances" sa Gustav på väg till dagis i morse.

"In case I get shot".Kanske inte lika roligt som det han brukar säga men ett bevis på att de funderar mycket de där barnen. Och på att de har kompisar med storasyskon som lär dom mycket skräp.

6 kommentarer:

anna of sweden sa...

Först tyckte jag att det var så absurt att det var roligt. Men sedan insåg jag att det kanske inte är så absurt. Sådant händer ju faktiskt. Och då fastnade skrattet i lite grand halsen.

Millan sa...

Jag tror att det dar med skjuta ar nagot som de ar lite fascinerade av i Gustav och Nils alder. Nils verkar inte riktigt fatta vad det innebar dock....

Marianne sa...

Ha,ha ja en del lär dom sig snabbt de små liven. Och ett väldigt klokt konstaterande var det.
/Kram

It´s all about me sa...

Vet inte om jag håller med om att det är storasyskon som lärt honom skräp, det är en hård värld vi lever i nuförtiden och sån där skit händer dagligen:/

Emmama sa...

Anna: Precis. Nar han sa det tankte jag typ "oh, toppen".. Hemska varld!

Millan: Verkligen och jag haller verkligen honom ifran vald och han far inte leka med latsasvapen osv MEN han bygger pistoler av sitt lego. Spannande for dom och de maste fa visa sin nyfikenhet!

Itsallaboutme: Jo men det vet ju inte Gustav tack och lov. Han ar nog bara normalt nyfiken och har snappat upp nat nagon har sagt.

Emmama sa...

Marianne: Oh, missade dig! De hor allt och just sadant om vapen ar extra spannande just nu. Hu!