lördag, februari 13, 2010

I love film


.. så jag gick med i lovefilm förra veckan. Första filmen, Rachel getting married +++ kom snabbt och idag kom den andra, Vicky Christina Barcelona. Jag längtar redan lite tills jag får lugn och ro att se den. Vilket jag inser blir först när barnet sover. Jag har skapat en liten lista över sedda filmer i år so far lite åt vänster och ni kommer chockas av att man som förälder bland också ser sådant som dagissnuten. Men sånt är livet. Bra filmtips välkomnas för själv har jag noll på vad för filmer som kommit sedan 060223 (mitt livs viktigaste datum - alldeles snart 4 år sedan - men det landade mig i en amningsdimma som trots att jag sedan länge slutat amma inte riktigt släppt).

3 kommentarer:

It´s all about me sa...

Har sett båda de filmerna, gillade Vicky Cristina Barcelona bäst, trots att den samtidigt inte hade världens bästa story ;)

Har maaassor md filmtips! Tycker att du ska ske MY SISTERS KEEPER (varning för gråt), MAR ADENTRO (varning för ännu mer gråt), AVATAR i 3D, THE TIMETRAVELLERS WIFE och ja, det finns mängder!! Måste nästan återkomma :)

egon sa...

Lovefilm är SÅ HIMLA BRA.

Emmama sa...

Itsallaboutme: TACK för tipsen, glad glad glad!

Egon: JAA, fattar inte varför jag väntat tills nu!