fredag, april 04, 2008

Jobb och böcker

Har haft ännu en bra dag på jobbet! Träffade ytterligare en ny kollega idag och han får alla tummar upp! Har bott i Sverige (som är det "perfekta landet", I knoooow sa jag) så vi hade mycket att prata om! Kul! Han kunde "prata svenska lite du vet" och talade så fint om mitt föderneland. Kollegan som jag inte får grepp om fick jag ännu mindre grepp om idag för när hon kom in sa hon det tystaste snabbaste hej och försvann i väg. Hon är kanske bara blyg dock, det återstår att se! :)

Efter jobbet hämtade jag arga barnet på dagis och jag fick en supergod kaka som dom hade bakat idag, göttis! :) Gick en lång promenad i vårvärmen (måtte det vara så här fint när sverigebesöket kommer) och fixade god fredagskvällsmiddag.

Ska titta klart på Supernanny och sen läsa mer i Smuts och Tätt intill dagarna, två böcker det är svårt att koppla bort just nu! Imorgon blir det vila och brödbak! Ska en liten sväng till stan och se om jag hittar lite korgar och ev ett överkast.. På söndag ska jag hälsa på på ett femte jobb, visst känns det som om det börjar skena iväg lite nu.. :D

Hoppas ni sover gott nu era små myror och att ni inte är ute och slarvar, vi börjar faktiskt bli gamla och gamla människor behöver sin nattvila.

Tjing! :)

Inga kommentarer: