onsdag, april 02, 2008

Osäker födelsedag

Mwaniki fyller år idag och vi har haft lite uppvaktning här på morgonen. Gustav sa "happday to yoo" och jag sa grattis och så fick M lyxig frukost och det enda han önskat sig, en eltandborste! :) Ikväll blir det göttismat och lite terapeutisk verksamhet för det är tydligen oerhört jobbigt att fylla 33. Dessutom är det ju egentligen en annan dag säger han. Ni som läst bloggen länge vet att det är lite osäkert detta med Mwanikis födelsedag. Hans mamma hävdar att han fyller den 20, Mwaniki hävdar att det är den 28 men på myndighetspapprena står det den 2:a och jag följer såklart MYNDIGHETERNA. Mwaniki säger att det är den 28:e bara för att varje år får känna sig ett år yngre några veckor extra, bah!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det e rätt vanligt det där olika datum för födelsedag, vi hade en tant på jobbet som oxå hade olika datum, i personnr stod det ett datum o i kyrkböckerna ett annat. vilket e sant?
A-L

Anonym sa...

Ha ha ha jag känner igen det där, både på mig själv och min kära man. Hälsa honom ett stort GRATTIS även om han inte vill bli äldre hi hi hi . kram på er och ha en bra dag!

Emmama sa...

Ja det är lite rörigt med datumen ja.. Men att alls få fira hans födelsedag är ett framsteg! :)

Anonym sa...

Ja det förstår jag...hälsa o gratta från mig!
A-L

It´s all about me sa...

är det inte ändå hans mamma som borde ha bäst koll...? ;) Grattis, grattis:)

Emmama sa...

Säg inte det, Mwaniki var ju också med! :D

Anonym sa...

det är så förvirrande det här med vilken dag han fyller, så jag har aldrig lärt mig de olika alternativen, så pga detta så givetvis glömmer jag det fullständigt, tar igen det när vi snart träffas, ett stort grattis från bliv. eller ... svärmor o svärfar