onsdag, februari 13, 2008

Barn och möbler...

Gustav är pigg idag men jag tänker ändå kolla upp det hos doktorn och har tid strax efter fyra. Ringde fem minuter efter att mottagningen öppnat och ändå var första tiden vi kunde få efter 16, tur att det inte är värre. Hade det varit värre hade vi kanske fått en tidigare akuttid iofs.. Hemskt också hur det ser ut på barnsjukhusen.. Läste att på Lunds barnsjukhus är det riktig kris och i HELA MALMÖ är det en ensam läkare som jobbar på barnsjukhuset på natten. I Göteborg dog en ettårig pojke i väntrummet i väntan på läkare (hade väntat i timmar) och det hade blivit ett sjuhelvetes värre liv om detta inte var en liten arabisk pojke, nu nästan bara försvann det fast den arma pappan skrek ut sin ångest för de få journalister som ville lyssna...

Det jobbar nog fler människor på IKEAS centrallager i Älmhult på nätterna än det sammanslaget gör på våra stora barnsjukhus i landet. Varför står vi inte utanför och protesterar egentligen...?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jadu, jag säger detsamma!!! Fruktansvärt! :(
När man ringer till barnakuten här så får man snällt knappa in sitt nummer så ringer de upp en sen!!! Vadå SEN?!?!
MEN det positiva är att de är helt underbara uppe på barnakuten...tur för de!

Anonym sa...

Ja det e ju fruktansvärt! att det ska vara så, som tur e så e jag glad att jag inte har behövt gå till barnakuten så ofta, nästan aldrig..
A-L

Anonym sa...

Ja, det är helt sjukt och för att inte tala om lönerna. Jag såg på tv igår om en sjuksköterska som tjänade otroligt dåligt och då har hon ändå en högskoleutbildning!! KATASTROF! När det handlar om oss människor så tjänar folk kasst, men när det handlar om materiella ting så kan folk tjäna hur mkt som helst. Hur snedvridet o sjukt som helst.