lördag, april 12, 2008

Frukostvanor

Det finns många många som inte äter frukost och på grund av det äter jag också för dom. Detta är en normalfrulle för mig och faktiskt är det så att mest frukost vinner! Nån som spöar mig?

Nu ska jag hugga in och sen avfärd mot jobbet, börjar nio idag på ett nytt ställe, det sista nya tror jag.. :)

Ha en bra dag, hoppas ni också har sol!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag åt aldrig frukost innan jag träffade Thorsten men sen lärde han mig det, men nu e jag tillbaka på ruta ett igen. Fast jag äter ju frukost dom dagar jag jobbar fast inte så tidigt som då.
A-L

Anonym sa...

Nej jag spöar dig inte men jag har blivit duktigare på det här med frukost jag med. :) Idag blev det en stor tallrik gröt (4-sädesslag ekogröt till och med) ich en yogurth gefilusjogurth.. och ett vitaminpiller. :)

citronlime sa...

Här hemma brukar det bli gröt och en macka, eller två mackor och kanske fil m flingor. Och så givetvis en stor kopp te till, och innan allt, en proviva shot.
Borde börja äta frukt också...

Anonym sa...

jag spöar dig nästan..en morgon åt jag 14 mackor:)

här är snö..suck

egoistiska egon sa...

gud så gott med frukost! jag blev så hungrig att jag måste gå och sova så det blir frukost fortare.

Anonym sa...

Tycker det ser alldeles lagom ut jag.. Kalori nivån där är ju inte så hög så fortsätt ät :D

It´s all about me sa...

Du spöar mig!
Jag äter antingen rågflingegröt (med ingenting)+kaffe och max ett ägg, eller typ 2 knäcke med avokado, kalkon och keso + kaffe :D

Anonym sa...

Det såg jättegott ut. Jag äter mest bara knäckemackor och mjölk till frukost. Har jämt skå att se till så barnen får i sig sin frukost innan vi ska stressa iväg till dagis... ja, jag skulle kunna gå upp en halvtimme tidigare, men jag är lat! :-D