onsdag, maj 27, 2009

Bitande kyla

Släkt från Kenya ringde och berättade att det börjar bli kaaaallt. Ni vet 20 grader och lite bris och lite regn. Det låter som en typisk sommardag här sa jag.

20 grader. Brr brr brr brr. GRR!

11 kommentarer:

Susanna sa...

Ja, nu är vintern här! :) Vi har gått från blåa, heta soldagar till regn och rusk - ganska skönt, tycker jag. Inte lika skönt om det kommer att vara sånt väder hemma i Sverige när jag kommer hem i sommar dock! Kram

underytanjag sa...

Ja visst är det lustigt hur man kan frysa så :)

Emmama sa...

Susanna: Jag hoppas på en svensk höjdarvädersommar för din del såklart! :) Är du i södra sverige i mitten av juli så hojta! :) Kram!

Underytanjag: Verkligen! :) Kram!

satja sa...

Då är det på med en mössa till!

Emmama sa...

Satja: Javisst! Eller varför inte en stickad sparkdräkt? :)

anna of sweden sa...

Haha. Ja, allt är relativt!

Du, hur kommer det sig att jag numera tänker på dig varje gång jag ser en Mini ... :)

Mia sa...

Allt är realtivt som anna prescis sa! Jag skulle gärna ha 20 grader och till och med lite regn. Bättre än 15 grader och storm! Kram!

Taina sa...

Kallt vid 20??? Då måste jag vara i klimakteriet då, för jag kan svettas i 20 grader...
Kram

Susanna sa...

Och du får hojta om du är i Stockholm något i juli fram till 9 augusti! KRAM från ett regnigt Kenya PS. idag besökte jag ett elefantbarnhem som ligger vid Nairobi National park - så underbart söta och charmiga djur och så hjärtvärkande sorgligt att de är föräldralösa. Lägger upp några bilder på min blogg sen.

Anonym sa...

Ha ha, jag kan lova att skulle det vara 20 grader i Puerto Rico så hade tom jag frusit!!! I bergen är årsmedeltemperaturen 22 grader men det är sällan det blir 20-22 grader i San Juan.
Snacka om att jag FRÖS när jag kom till Sverige i juni förra året och det var ca 16 grader och jag bara hade med mig SOMMARKLÄDER! Då var vi bättre förberedda på vinterkylan i januari!

Marianne sa...

Ameh, asså, jag håller med dina släktingar i Kenya : )

Kram!