Betraktelser och kulturkrockar både från livet
som utvandrad, från livet som mamma till G och
inte minst från livet som sambo till en bananodlare...
Välkommen!
fredag, maj 01, 2009
Vem käkar godaste fredagsmiddagen?
Om jag hade haft twitter hade jag där nu skrivit: NU, lövbiff, pommes, bearnaisås, sallad med vitlöksdressing och en kall öl. Slå det".
Såååå avis, bearnaisesås - finns inte i PR vad jag har sett!! Det får bli en massa grillning med goda såser i sommar i Sverige istället (vet inte hur många kilon jag gick upp förra sommaren, hoppsan!)... Vad åt vi igår? Lax på färsk spenatbädd och grädd- och vitvinssås - låter godare än det var, vet inte vad som misslyckades, det var ätbart men inte sååå gott!? :-( Men ikväll är det O som står för middagen och det luktar redan gott från köket - det blir vit fisk den här gången! Och jag ska göra citronmarängtårta till vår fransk-puertoricanska brunch imorgon MUMS!! Kram!
6 kommentarer:
pyttipanna med färska kryddor + rädisor + gurka + sockerärter. Mmm!
Egon: Oooh dont get me started på Pyttipanna, jag ääälskar det!
Såååå avis, bearnaisesås - finns inte i PR vad jag har sett!! Det får bli en massa grillning med goda såser i sommar i Sverige istället (vet inte hur många kilon jag gick upp förra sommaren, hoppsan!)...
Vad åt vi igår? Lax på färsk spenatbädd och grädd- och vitvinssås - låter godare än det var, vet inte vad som misslyckades, det var ätbart men inte sååå gott!? :-( Men ikväll är det O som står för middagen och det luktar redan gott från köket - det blir vit fisk den här gången!
Och jag ska göra citronmarängtårta till vår fransk-puertoricanska brunch imorgon MUMS!!
Kram!
Då åt vi samma i fredags! Eller ja, lika då ... Fast vi hade vitlökssmör i stället för beasås.
Finns det pulver-B-sås i Skottland eller gör du egen från scratch?
Hrm...vi grillade i fredags; egenmarinerad karré, klyftpotatis, två kalla såser (franska örter och soltorkad tomat/fetaost)...
Skicka en kommentar