lördag, maj 16, 2009

Kolla svennefrullen!


Kolla bara, grovbröd från Pågen, äggmackor med kaviar. Emma hjärta kaviar. Vi åt även kaviarmackor med gurka, det måste ni testa om ni inte har. Ett kulturarv från min far.

6 kommentarer:

Elin sa...

Huaaaa kvaiar är det ända jag inte kommer att sakna! jag hatar lukten och får kväljninga av det!! Jobbade i kassan innan jag flyttade och jag fick nästan panik varje gång det kom en kvaiartub eftersom att jag var rädd att skulle vara trasig och jag skulle få det på mina fingrar! nejdu det klarar jag mig som sagt utan, men det finnas annars mycket gott som jag saknar, makrill i tomatsås till exempel! mums! ha en bra dag! kram

Anonym sa...

Ha ha, ingen kaviarsaknad hos den här utlandssvensken!! MEN spanske maken äter gärna Kalles med gurka - tror att det är slut på kaviarförrådet just nu...
Dina äggskivor påminner mig att jag ska köpa en äggskivare på Ikea i sommar - det är så bökigt att skiva ägg för hand ;-) Faktiskt!! Gulan trillar av, skivorna blir olika tjocka - O fattar inte alls vad jag dillar om... i SPanien har man visst inte sådana moderna hjälpmedel i köket!?
KRAM!
PS Elin: makrill i tomatsås finns utomlands också! Vi har tom hittat Kung Oscars makrillburkar (dock ej tomatsås i det här fallet) i Puerto Rico av alla ställen - O var ju tvungen att köpa dem med det namnet utan att fatta att det var var DEN kungen (de är dock made in Norway) som även har egna pepparkakor ;-)

Anna, Fair and True sa...

Det låter inte riktigt som min kombination...

It´s all about me sa...

haha! Men fy, jag har alltid tyckt att kaviar är skitäckligt!

thebromanders sa...

Kaviar är mumsfilibaba!!! Äggmacka utan kaviar är inte rätt! Kaviarmackor med gurka har jag däremot inte provat... låter ju lite myffo... men det är alltid kul att prova nåt nytt. Kaviar på ostmackan då?? Gott!!!

Emmama sa...

Elin: Möjligen kan makrill finnas för här finns det i alla fall, supergott, håller med! :) Kram!

Petchie: Här med, gott som 17! Och en äggskivare kan man OMÖJLIGT vara utan! :) Jag har en från Tupperware för de billiga jag köpte klarade sig typ en vecka och sen kraschade dom.. :) Ett litet tips! Kram!

Anna och itsallaboutme: Ge det en chans, GOTT! :)

MzOlsson: Testa, jag gillar det! Ost och kaviar gillar jag också! :) Och kaviar och mjukost! Kram!