fredag, maj 29, 2009

Vilken tur



Vilken tur att min lott i livet blev just denna familjen. För jag älskar att stryka. Ärligt. Tänkte ta tag i de där kläderna nu ikväll men oj vad mycket skönare det var att ligga raklång och kolla på TV, smsa och msna med kompisar och knapra nötter. Nu är det dock slut på det roliga och jag ska sova.

Och ni ser ju vilken drömläsning jag tar med till sovrummet! Ett av de främsta fynden från bokrean i Sverige i mars. Säger det igen, beat that!
God natt!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Den Kitty-boken har jag nog inte läst! Vad kul att läsa Kittybok - jag antar att man läser ut den på typ en kväll...
Åh, kan du komma hit och stryka?? Borde ha gjort det idag men det blev träning, dammsugning och våttorkning och bloggning istället... Usch för strykning!
Trevlig helg!
KRAM!

✿Ewa sa...

Gillar du att stryka, du måste skoja!! Kom hit någon gång och hjälp mig ur strykberget :). Min lilla mamma har alltid sagt att hon ääälskar att stryka. Och att hon nog hade det som yrke i sitt förra liv, ååå även i detta tänker jag då, eftersom hon lätt fått just det i uppdrag när hon kommit hem till oss och hälsat på:).

Kitty böcker, ja det var ett tag sen. Jag plöjde igenom bok efter bok när jag var ung...trodde inte att de fanns längre ;).

Stor Kram

Cecilia/svengland sa...

Åh, jag brukade fullkomligen älska Kitty böcker när jag var yngre!!!!!!!!

Emmama sa...

Petchie: Jadu, det kommer nog ta nån timme totalt ja.. :) Snacka om barndomsminnen! :) Jag aaaaavskyr att dammsuga men älskar att tvätta och stryka! Vi skulle bott nära varann så vi kunde byta tjänster med varann! :)

Emmama sa...

Ewa: Oh min lilla mamma är som din! :) Hon strök upp all min tvätt när de var här på besök för några veckor sen.. :) Jag kan komma förbi i sommar och ta tag i ditt strykberg! :D Kram!

Cecilia: Samma här, det var ju världens bästa böcker! :) :)

Taina sa...

Kittyböcker! Aaaaaah, vilka tider det var!!!
Strykning är något jag gärna gör med en bra film framför mig. POFF så är högen borta!
Kram

Anonym sa...

Det ser jag fram emot, ska samla på mig en massa stryk till du kommer:D. Och bra tilltugg till det, med tanke på din sköldkörtel*L*
kram
Ewa

Marianne sa...

Fast så där ser inte Kitty ut som på ditt omslag. Kitty är mörkhårig ju! Nä, jag hade fel. Hon är blond. Jag tänkte nog på Sherry Ames, sjuksköterska : D

Ska meddela att jag klarade av min strykhög och kunde ställa undan brädan. Beat that!

KRAM!

Emmama sa...

Taina: Precis, skön syssla, är helt med dig! :)

Ewa: HAHA, ja vad bra! :)

Marianne: Hehe, det där verkar ändras hela tiden.. :) Men ÅH vad boken är bra! Hey, jag kan inte beat that alls, har ännu en del kvar.. ;) Kram!

Anna Eleonor sa...

Hej! Jag gjord einga fynd på bokrean i år. Men det gör inget...jag har olästa böcker i hyllorna ändå.