lördag, augusti 29, 2009

En ledig lördag... med mycket hjärtan...


.. har jag ägnat åt fix här hemma och till-liv-vaknelse efter nattskiftet. Allting går. Har vilat under fin filt och serverat lunch på finast möjliga grytunderlägg från Indiska och ska nu ut i en liten halvsomrig skotsk augustidag. Tänker MYCKET på Emma och Ola som gifter sig i Skåne idag - hurra och på Sara, Johan och Leon som fått en Noah - hurra igen. Härligt att ni valde ett rejält kristet namn, ett namn som för övrigt är ett av mina absoluta favoritnamn. Ibland blir det tydligt att man är lite för långt ifrån viktigheter ♥.
Nu ut som sagt! Upp med lillot på cykeln och så ner mot stan och köpa värdinnegåva till Philo som har middag ikväll. Hennes "vän" är på besök. "Vän". Årets mest genomskådade lögn men hon fortsätter ljuga och jag fortsätter att inte tro henne. Idag ska kameran med och jag ska se till att fånga ett kärleksbevis att sen visa henne. ("No, vi är just friends, old friends from Togo"). Eftersom Gustav numera är en hajjare på franska kan de inte kärleksgulla i hemlighet på franska heller för Gustav kommer hajja allt (öhö öhö). Han är helt vass.
Annars, lite blandat "bästa" från veckan som annars mest var värsta nånsin eftersom jag klantade till det nåt otroligt på jobbet och får en skarp tillsägelse på grund av detta på måndag (är det dock inte fantastiskt vad man lär sig av misstag och vad man går stärkt ur dom, nästan som en välsignelse som man blir vansinnigt ödmjuk av för ALLA gör fel och dumheter, UPPENBARLIGEN även den bästa, höhö). Men, BÄSTA var det:
  • att jag har världens bästa kollegor (numera, ja) och att vi hade en kul teamdag i veckan ♥
  • att jag fick en påse fantastiska äpplen från min finaste Margarets trädgård igår kväll ♥
  • att det som inte dödar en (men nästan) gör en starkare ♥
  • att vi har fixat den lilla lägenheten så den är mer bebobar och har bättre förvaring ♥
  • att jag blir uppassad ikväll och får god middag och massor av gott vin ♥
Over and out.

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vad skönta tt höra att dcu kunde vända det jobbiga på jobbet till ngt positivt! ofta är det ju just så att man kan vända vissa saker och då gå stärkt ur det hela.
:-)
Härligt också med fix där hemma. Själv har jag ju ägnat förra helgen åt att organisera och rensa. tror jag kommer fortsätta lite på det temat nu med för vädret här är supertrist så ut vill jag inte gå.
och imorgon kommer mina Gullisar hem igen! DET längtar jag till!!!
Kramar!

Annelie sa...

Jag ser en fin mumin-kille där i mitten!! Ha en trevlig borta-kväll oxå. Kram Kram

Emmama sa...

Saltistjejen: Precis så känner jag med detta som hänt (som jag inte kan skriva om)! Det var ett så klantigt misstag att vi alla på kontoret behövde att nån fick en knäpp på näsan på grund av det. Nu gör vi inte om det, nån av oss.
Idag kommer de heeeeem, njuut!

Stor kram!

Annelie: Precis! :) Han har sin finfina tröja på och han vet att det är "Mumin". :) TACK igen! Stor kram!

Anna, Fair and True sa...

Men vad hände på jobbet?! Ja, du kanske inte kan skriva om det här iofs. Du får facebooka mig! Om du vill prata om det såklart. Förstår om du inte vill.
Kram!

Emmama sa...

Anna: Aterkommer, men inte har, helt ratt. Pa fejjan.. Har gjort bort mig, dom mig inte! Kram!