onsdag, augusti 12, 2009

Gustav får barn, visst?


Jodå - ni har undrat över lilla Sara, den lilla dockan med tillhörande barnvagn och en brunochgulrandig klänning med texten "Sara". Hon som vi köpte på loppis i Killeberg efter en situation värd att nämna - personalen var nämligen oense om priset och en av damerna sålde den till mig i smyg för det pris jag vill ha den för. Den andra personaldamen hävdade att vagnen var helt NY och skulle ha dubbelt så mycket för den... Zzzz... :)
Kom så lilla Sara med till Skottland? Och hur gjorde vi med vagnen?
Klart Sara är med! Det lilla golvutrymme vi tidigare kvar att gå på i denna tvåan smyckas nu av Sara och hennes vagn. Vagnen checkades in som "odd size luggage" tillsammans med bilbarnstolen och Gustavs vagn, inga problem alls. Hon är jäkla fin, Sara.
Visst?
Jag har en bra dag idag! Jobbade lite på morgonen och ska snart göra långa passet på vanliga jobbet. Tar med lite middagsrester från igår till lunch och sen har vi möte där viktiga saker behöver diskuteras. Sist vi försökte framföra lite kritik (eller snarare bad om stöd i arbetet med en väldigt svår familj) blev vi tystade och lovades istället GRATIS LUNCH på mötet som skulle äga rum två veckor senare. Som om en gratis macka skulle få oss att kasta kläderna, shake what our mamas gave oss, skrika JUHUUU och sen glömma det som verkligen räknas. Ibland skulle man vlja skaka om människor.
Visst?

7 kommentarer:

A home far away sa...

hihi så söt hon är, Sara:)

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Taina sa...

Hm märkligt att erbjuda gratis lunch mot ett stöd ni vill ha. Hallååååå, någon hemma där uppe? Hur tänkte de egentligen? Pengar? Ta i så fall gratis lunchen och skaka fram lite till. Blir lite trött på alla besparingsåtgärder som är kortsiktiga och rent ut sagt löjliga.

Sara är väl en Skrållan-docka? En sådan hade min tonårsdotter och den var så fin. Min fd svärmor var duktig på att sticka och det resulterade i en häg med jättefina kläder till Skrållan.

Vad säger Gustav då? Leker han mycket med den?

Kram kram

Marianne sa...

Men en väldigt svår familj, det låter som om ni a) behöver stöd b) i så fall de som behöver lunchen. Vad är det för konstigt chefskap på sen socialförvaltning eller vad det kallas? Det är ju familjerna och f.a. barnen som är det viktiga, inte personalens lunch????

Så nu har Gustav fått en lillasyster utan att mamma behöver få allt jobb?

KRAM!

Saltistjejen sa...

vad bra att ni fick med er Sara utan några problem. OCh vagnen!
Hopppas att ert möte kommer gå bra och att ni kommer fram till något som känns vettigt. Det kan vara jädrigt tufft att framföra kritik eller snarare så ngn form av kreativ respons på kritiken ibland. Lycka till med det!
kramar!!

Mia sa...

Vilken tur att Sara fick följa med hem!

Men herregud tänker de inte på vad de säger!? Hur skulle en gratis lunch för er hjälpa den familjen??
Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Har aldrig tvekat på att Gustav är en modern ung man i alla avseenden.
Grattis till tillskottet!

Christel sa...

Varför har Sara benen utanför vagnen då? Fråga Gustav... Är det de som är "odd size" kanske? Helt makalöst att försöka köpa er när ni gör ert jobb och visar på de verkliga behoven, känner igen det från skolan, där resurserna ibland inte räcker till för behoven. Har förresten också blivit matmutad på jobbet idag, vi hade "kickoff" med jättegod buffé på Hovdala slott. har ni varit där någon gång? Ligger lite utanför Hässleholm och är faktiskt jättefint! Ha det bra på jobbet!