fredag, augusti 28, 2009

Mot Sherwoodskogen!


Efter allt en kvinna behöver en fredagskväll (se bild) åker jag mot nattjobb på extrajobbet. Sånt skönt gäng där att jag får lite magknip av tanken på att vi kanske snart stänger. Men, ska suga på karamellan så länge jag bara kan.
Upp på cykeln och ut i kvällen nu!

8 kommentarer:

Petra H sa...

Ha ha, jag läste på Anna Fair and Trues blogglista att ditt senaste inlägg hette Dagens bak och så får jag se en stor köttbit och bearnaisesås här ;-) Men ojojoj, vad GOTT det ser ut!! Har aldrig sett bearnaisesås i den här delen av världen, varken på restaurang eller i affären... (borde köpt med mig några påsar hemifrån).
Hoppas hoppas att ni inte behöver stänga - finns det något hopp om det?
Kram och undvik den mörka parken på vägen till jobbet.

Emmama sa...

Petra: Jamen oj, ibland blir det en konstig fordrojning med inlaggen i listorna ja! :) Visst var det GOTT och jag koper alltid med nagra pasar sas till Skottland men har sagt laaange att jag ska lara mig gora egen bearnai. Det verkar dock aldrig bli av.. Nu ska jag jobba lite tankte jag! :) Kram kram och god natt!

KARLAVAGNEN sa...

Nej cykla inte genom mörka parken.

Emmama sa...

Karlis ;) och Petra: Tack för er omtänksamhet! :) Jag cyklade det andra hållet och det gick bra det med men tar irriterande lång tid..

KARLAVAGNEN sa...

http://krubb.blogspot.com/search?q=Bearnaise

Emmama sa...

Karlis: TOPPEN, tack! Ska testa snarast!

frida sa...

wiiii finns nästan ingen bättre maaad...skulle vara monkens köttbullar i såna fall:)

Emmama sa...

Frida: Åååååh, vilken fin påminnelse!!! Kram!