fredag, augusti 14, 2009

En macka, frun?

Nar man gnallt klart over chefer som inte ger stod utan (javla) mackor kanns det otroligt bra och roligt att kunna agna en halvdag pa jobbet till att planera den afrikanska fest vi ska ha pa mandag och forsoka hitta pa massa kul vi kan gora under de tva oktoberdagarna I London! Da alskar jag mitt jobb som mest!

Dessutom har vi fatt sa mycket bakteridodande kramer och sprayer och vatservetter av managementet har att ingen influensa i varlden kan hota oss trots att skolorna startar efter sommarlov pa tisdag och det forvantas en pandemi.

Aterkommer snarast mojligt med info om dagens school dance!

5 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Å jag trodde det var skoldans rapport! Hoppas att inte för många hjärtan krossades denna afton av vår dansante riddare i rött. Vår och vår, förresten - ER!!!

Trevlig helg!

Emmama sa...

Karlavagnen: Det kommer så snart han vaknar! Han hade fräckheten att somna innan kära modern kom hem idag!

Anonym sa...

Vad kul med afrikansk fest! Har du afrikanska kollegor eller är det du som kommer med inspiration?
Bakteridödande gel finns överallt i PR nu - på bussarna, bankerna, affärer... 250 skolor öppnade inte i måndags för att de inte var "redo" för influensan, men det ryktas att det bara var en ursäkt eftersom det saknas tusentals lärare!??

Emmama sa...

Petchie: Det var ett av barnen som efterfrågade en afrikansk fest och jag blev delansvarig! :) Eller såg till att jag blev det snarare, jättekul! :) Det blir ju väldigt generellt för Afrika och inte så politiskt korrekt kanske eftersom Afrika är så otroligt olika beroende på vart man är men det blir lite mat och musik, bildspel och blandat kul! :)

Ojdå, med skolorna... När är planen att det öppnas då? Och var är alla lärarna? Kram!

Anonym sa...

Ingen aning hur det har gått med skolorna och varför de inte har tillräckligt med lärare... Får kolla de lokala tidningarna lite oftare ;-) (den nya guvernören har försökt spara genom att kicka en massa offentligt anställda, men han kan väl inte varit så dum att han sparkat lärarna??)