måndag, augusti 24, 2009

Evil PT och T som i tea

Hela familjen var ute och sprang en timme i morse. Gustav SPRANG en hel kilometer innan han satte sig i vagnen, det gick inte att fa stopp pa ungen innan dess! Det kandes lite konstigt nar folk sag oss, de maste trott att vi drillade det lilla barnet och tvingade honom springa. Men det var av ren skar vilja han sprang. Och med hjalp av bra gener, med en pappa fran Kenya och en morfar som tillhort sverigeeliten i lopning. Jag droppar liksom det ibland, sa ni standigt paminns. Jaa, ungen SPRANG sa stadigt och bra. Sjalv kande jag mest att det blev mer an lovligt tydligt att jag ar i sa daaaalig form just nu. Gnallde over detta till M som tror att han ar min PT och nar jag halvvags hem grat av trotthet fragade han pa vilket satt jag kommer i battre form av att grata, vore det inte battre att springa pa istallet. Det ar verkligen en sa himla karleksfull kommentar. En san grej till och jag hugger ner varenda jakla banantrad han har pa sin farm. One by one ska de ner. Chop chop.

Nu ska jag gora en kopp te och sen ska jag lagga mig i sangen har pa jobbet, lasa nan kvarglomd tidning och sen fa sova anda till klockan sju. Ingen liten somndrucken gullunge kommer komma ramlandes till min sang i natt for han ar saklart hemma med M, the evil PT. Men imorgon klockan ett hamtar jag hem honom fran dagis och da hoppas jag det ar fint vader sa vi kan hitta pa nat kul i parken eller aka till stan och kopa nat gott fikamellis nanstans. Och sa ska vi gora det Gustav alskar mest. Prata. Han brukar komma till mig i soffan och saga ”lets talk” och sa pratar vi lite om allt mojligt. Helst ska vi viska allt som sags.

God naaatt!

12 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Men GUD vad UNDERBART med en unge som G! Å jag hoppas hoppas hoppas att E också kommer bli en "talker"!!!! :-) me like!
Nu babblar hon ju på men man förstår ju typ nada....
Å jag läääängtar till den dag när man kan kommunicera bättre med henne!!!
Haha, M´s kommentar var ju bara föööör skön! Att han vågar! han är bra modig den mannen!! De flesta skulle nog bitit ihop om en sådan kommentar om inte annat än för att de skulle tycka det vore pinsamt att komma till jobbet dagen därpå med en blåtira..! ;-)
haha! Som mitt ex som när vi var ute och sprang och jag var heeeelt slut och då sa han "men kom igen nu" det är ju inte långt kvar. Om du gör såhär ett tag och sedan slutar så kommer det kännas mycket lättare att springa. när du väl slutat alltså". Och så sprang han och vevade med armarna som en jädrans väderkvarn. Jättefint. Jag fattade. Om man förstå springer och vevarf med armarna som en väderkvarn så kommer man att tycka det är DÖLÄTT att sprinmga när man väl slutar veva! Shit, det var TUR för honom att jag var så trött då, annars hade han fått se på väderkvarn..... ;-)
Så jag beundrar M i tysthet. Att han våååågar....!

K-L sa...

En timme i löpspåret är ju en hel evighet. Jag förstår att du grät. Min make brukar säga "sluta prata så kanske det går lättare" när vi är ute och springer tillsammans, vilket är sällan.

KARLAVAGNEN sa...

ÅÅÅÅ... Gustav är bara för mysig - men han verkar ha mysiga föräldrar också!

Taina sa...

Sverigeeliten? NU är jag nyfiken på vem det är. Är själv MYCKET intresserad av friidrott. Två av mina syskon var med i ungdomslandslaget i Finland. Jag? Hahaha, jag platsade inte riktigt. Men idag slår jag dem båda med HÄSTLÄNGDER!!! Ha!

Chop, chop men jag hoppas han får behålla sina träd för han ville nog bara väl. Jag sprang med Maken igår och försökte ge honom råd, men de gick inte hem så bra! Han har fel på ämnesomsättningen. Säger han. HAHAHA!!!!

Kramar

Pysen73 sa...

Det var ju kanske inte en sån där helt och hållet pedagosik kommentar :o)

Weronica sa...

M säger så himla bra kommentarer, som alltid stämmer. Även om det kanske inte alltid är det man vill höra där och då :D
Men om du springer med G på 1 km några gånger till så skall du se att du snart kan springa med M :P

Lia sa...

Hahaha, M måste vara galen som vågar sig på en sådan kommentar, störtskön ju! =). Och Gustav, Gustav. Vilken liten plutt han är, med sina söta egenheter. Love!

Kram min vän! Hoppas du tog dig igenom mailet =)

Petra H sa...

Ha ha, ni har sådan skön jargong mellan er, du och M! Och lille Gustav, så underbar!
Stor kram!

It´s all about me sa...

Duktigt med 1h jogg! You go Emma! OCh G är ju så sjukt söt, hoppas jag själv får en sån unge nångång i framtiden :D

Anna, Fair and True sa...

Går Gustav på någon aktivitet? Dvs någon idrott eller liknande?

Emmama sa...

Saltistjejen: Mwaniki VÅGAR alltid, även när han inte borde. Men visst är det häftigt att vi kan utmana varandra och våga säga det vi gör. Vi gör varandra bättre liksom! :) Och HAHA för idiotteorin om att veva med armarna, really makes so much sence.. :) Ella blir säkert en snackis hon också! :) Det är verkligen otroligt kul nu som han pratar och håller på. Ger tex instruktioner om hur jag ska cykla för att komma rätt till jobbet och sånt, haha.. :) Kram!

K-L: En annan stöddig karl hör jag! :D Kram!

Karlavagnen: Du vet vad en kvinna vill höra! Kram!

Taina: Ja, alltså han var himla bra och elittränade. Han var inte varit med i landslaget eller så. Men jävla snabb var han! :) Häftigt med dina syskon och du är ju också hurtig som en räv! Kram!
Pysen: Inte precis.. :D Kram!

Weronica: Precis.. Och jag ska hålla mig till dina råd! :) Snart så orkar jag hela rundan!! Kram!
Lia: Lite störtskönt och lite störigt.. Gillade ditt mail och såg snabbt bilderna och
funderar och funderar.. Återkommer!! :) Kram!

Petra H: Jo, det kan man säga.. :D Gustav är som en dröm! Kram!

Annaluna: Låt oss hålla tummarna för att du får en lika gullig krullis! :) Kram!

Anna: Vi ska faktiskt kolla oss omkring efter det nu. Det finns gympaklasser, ska se hur det funkar med att kombinera med förskola och så.. :) Kram!

Lullun sa...

Underbar lillkille du har! Och ja, en modig (dumdristig?! ;-) ) man. *hihi* Själv har jag fördelen att ha en partner som är i lika dålig form som mig själv - det känns skönt ibland. Förhoppningsvis kan vi dock peppa varandra till att bli i bättre form också. :-)