lördag, augusti 08, 2009

Morgonpromenad

Det blev en lång promenad i solen nu i morse. Det är så fint precis längs hamnen bara 15 minuter från vår lägenhet uppe vid Torry Battery och vid hamnen. Som ni ser. Nästa gång tar jag med "riktiga" kameran och hoppas på ännu bättre bilder.


Vi skulle helt klart haft med picknick och satt oss här... Nästa gång!


Idag såg vi ingen delfin som man kan läsa om att det finns här.. Sen vi flyttade hit har vi dock sett en säl och det är inte dåligt det heller.. :)
Här kan barn leka fritt och springa runt bland klipporna som stupar 20 meter ner i havet. PANIK hade jag mestadels av tiden.

Nu ska jag och Gustav gå och leka i Duthie Park och sen jobbar jag på extrajobbet 3-9, men två ursköna kollegor så det blir hur bra som helst!

6 kommentarer:

heffamamman sa...

Mysigt med strandpromenad! Jag höll också många förmaningens predikningar till mellansonen då vi rörde oss längs med farliga stup på den vackra ön Skye. Enda stället med skyddsräcke var Kilt Rock. Annars fick man hålla i sig i grästuvorna bäst man kunde. ;)

Ha en skön lördag! Här har vi käkat mumsig jordgubbstårta dagen till ära.

Taina sa...

Nästa gång ja! Kamera och picknick korg ;)
Men dina bilder är ju redan sååå fina.
Jag skulle också ha smått panik med dessa branta klippor och ett litet barn...iiiiiiik.

Kramar

Christel sa...

Det ser helt underbart ut i Skottland, har aldrig varit varken där eller någonstans i England, Storbrittannien eller nånstans där. Det ser lite Kullens fyr-aktigt ut fast större, stämmer det? Sälar och delfiner låter härligt exotiskt. Hoppas det är OK att börja jobba igen, jag ska försöka på onsdag efter ledighet sedan midsommar... Ha det bra! Kram

pim sa...

delfiner i skottland? intressant. mysigt ställe

Emmama sa...

Heffamamman: Ja det är lite märkligt att det är så fritt fram att falla ner.. och möjligen också hoppa ner. Men det är så vansinnigt vackert längs kusten här! Länge sen jag besökte din blogg, ska bli skärpning! Kram!

Taina: Ja det var ganska läskigt faktiskt.. Låg och tänkte på det på kvällen sen. Kram!

Christel: Hoppas det gått riktigt bra att börja jobba idag, ska kolla in hos dig ikväll och sen om du bloggat om första dagen tillbaka. Kullens fyr vet jag inte mycket om tyvärr men kan bara säga att det är SÅ vackert och tycker det är väl värt en resa hit! Kram!

Pim: Japp, häftigt och sueprvackert! Kram!

Anna, Fair and True sa...

Kunde nästan ha varit Sverige också! Förutom varningsskylten då