söndag, augusti 30, 2009

Lördagkväll med tilapia!

Det blev en härlig middag med goda vänner igår och på vägen hem hade jag turen att springa på kompis H som var ute och gick med sin alldeles bedårande lilla hundvalp som jag velat träffa sen jag hörde talas om hans existens.


Vi åt tilapia med ris, en god tomatsås och grönsaker som frästs i olja och räkbuljong, huuur gott som helst. Sen aftereightglass som jag aldrig ätit förut men garanterat kommer äta igen..


Gustav ääälskar Philo som hade dukat hans plats vid bordet med en liten bil och ett pysselpaket så han höll sig lugn och glad hela kvällen. FINT initiativ, det uppskattar en mor! :)
Hoppas ni alla hade sköööna lördagar!
KRAM.

6 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Aaha, så that is the just friends... yeah yeah... bara vara vara vänner...
Schyysta brillor och maten ser underbart god ut! Men sötast var G!

Anna, Fair and True sa...

Det såg gott ut! Du får lägga upp recept på onsdag!

satja sa...

Åh Tilapia är sååå gott! Jag åt massor av det när jag va i Kenya. Då brukade vi ha chapati och stark tomatsås till.Alltid kul att komma bort och smaka nya rätter. Man behöver all inspiration i världen.Tycker inte alltid det är lätt att komma på 2 rätter om dagen som är goda/billiga/varierande/tar ca 30 min att laga. Som tur är så är vi inte kräsna, men det blir ju tyvärr inga mackor och yoghurt till kvällsmat. Det är BARA till frukost, om du förstår vad jag menar!Och det värsta är att att jag är likadan ha ha .....Mamma har berättat att jag ALLTID ville ha lagad mat när jag va liten.Ha en fortsatt trevlig vecka så får ni hålla koll på er post hi hi....kramiz

Emmama sa...

Karlavagnen: Gustav vinner alla tavlingar, alla kategorier! Och maten var saaaaa god! Kram!

Anna: Om jag anda visste hur man gjorde... :) Far bli recept pa nat annat tror jag minsann. Kram!

Satja: Svarade pa detta aven i din kommentar till inlagget ovan, blandade visst ihop det lite. SAAAA spannande med post, vad kan nu detta vara?? :) Hittade en sak till dig i affaren idag, ska kolla forst med dig sa du inte redan har sana men aterkommer. Nu, lite mer jobb men langtar saaaa efter GG och M! Kram!

Petra H sa...

Vad roligt att ni åt tilapia i helgen - O satt just i fredags och sa att han inte gillar tilapia!! Jag hade gjort fiskpaket i ugnen med torsk och han tyckte att de var såå mycket godare än förra gången och hans teori var att torsken var godare än tilapian. Jag tycker nog båda fisksorterna är lika goda!
Gulligt med ett litet pysselpaket till Gustav, det förstår jag att det uppskattades av hela familjen ;-)
KRAM!

Emmama sa...

Petra: Jag måste hålla med, jag föredrar torsk men det handlar nog mer om vana. Så som tilapian var tillagad i lördags var den GOD och det var så gott med alla tillbehör. Fiskpaket borde jag göra oftare, en favvis! Kram!