torsdag, maj 14, 2009

Barnkalas!

Vi var ju på årets första organiserade picnic förra veckan föresten! Fina Astrid fyllde år och hade kalas i Hazelhead park som är en jättefin park här i Aberdeen. Hela gänget var där och även min mamma och pappa som ju var i stan just då och blev medlurade på barnkalas! :) Kalas i en STOR lekpark när man ska samla ihop århundradets mest livliga treåringar - smart tänkt - hade varit en annan sak i en lägenhet i stan..! Jättekul och mysigt och med en tårta så god att vi smög med oss lite att ha på bussen hem.. Sen glömde vi av den och märkte inte av den förrän den ramlade av i rulltrappan inne på Marks and Spencers. När min mamma pliktskyldigt försökte städa upp efter oss väääste jag "bara gå" och konstaterade högt och tydligt att det är ju för dåligt av folk att lägga tårta i rulltrappan. Så där blir det ibland.. :)

Grattis fina A! Gustav köpte en jättefin My little Pony till henne. Fast beslutsam om att behålla den själv och inte alls ge bort den lämnade vi vår lägenhet. Men hästen lämnades över till slut, tur det.

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Härligt kalas!
och du vad kul med tårtan haha!

Sussie sa...

Men Emma... lämna tårta i trappan.. :-D

segsliten sa...

Jag vill ha din trädgård!! Jag har ingen alls , så jag byter gärna.
Kram ☺

Kina i Alanya sa...

Hej! Hittade hit genom en av mina vänner som pratade gott om din blogg idag, sa att den är så rolig så här kikar jag in och läser lite. Mysigt kalas och din trädgård kan du skicka till mig för vi har ingen alls. Trevlig kväll!

Anonym sa...

Hi hi, blev det en rulltårta då?? Ojoj vad fyndig man kan vara ;-)
Mysigt med picknick i parken men det ser liiite kyligt ut i mina karibiska ögon!
Trevlig helg!