måndag, mars 10, 2008

Att hon inte skäms - eller!?

Jag blir SÅ irriterad när tidningar framställer mammor som galningar när de sagt helt normala saker. Vad i denna artikeln talar för att hon satt barnen PÅ DIET??

Modellen förbjuder skräpmat

Heidi Klum gillar grönt.
Foto: AP

LONDON. Supermodellen och programledaren Heidi Klum sätter sina tre barn på diet. De får inte äta skräpmat – och måste få i sig grönsaker.
– När mina vänners barn ser något grönt på tallriken skriker de genast att det är äckligt. Men jag har sett till att mina barn äter en balanserad kost, säger hon i Sunday Telegraph.
Heidi Klum är gift med sångaren Seal och har barnen Leni, 3, Henry, 2, och Johan, 1.
Susanne Nylén

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha...min dotter hatar inte grönsaker
igår fick hon ett kålhuvud i fördelsedagspresent o hon älskar det.
När hon e hos sin stödfamilj så äter hon kålhuvud istället för lördgasgodis!
A-L

Sussie sa...

Jag höll på att bli arg då Kenneths bror var här med sin son för ett tag sen.
Ungen ville inte äta NÅT. Då jag bjöd på mat (potatisgratäng, köttsås med grönsaker) så satt pappan och petade bort alla grönsaker åt honom o sa "jag vet attdu inte gillar det o det o det.... " Kvar blev lite potatis o sås. Varför inte bara ge ungen en tallrik mat o se om det kanske slinker ner lite grönsaker?
Jag skulle aldrig sitta o peta bort grönsakerna från Oliver mat.. det enda jag tar bort är svamp för det verkar som om han blev dålig av det en gång..

Då föräldrarna har sån attityd så .. vad kan det bli av ungarna?

annaluna sa...

Gud vad sjukt! Som om det skulle vara negativt att ge ens barn näringsrik och BRA kost? Det bara måste vara taget från en amerikansk/engelsk tidning...

Emmama. sa...

EXAKT! Det översätts en massa skitartiklar som var dumma från början och blir ännu dummare av översättningen! Den nya tidens journalistik I gues..