lördag, mars 08, 2008

Bokcirkel, mer

Så lämpligt att vi är inne på slutspurten av Bitterfittan på internationella kvinnodagen! Här kan ni läsa en del intressant, Maria Svelands hemsida:

http://www.mariasveland.se/

Vilka är med i diskussionerna? Jag har lite frågor på lut, lägger upp dem imorgon när jag läst klart! Sen kan ni svara efter hand ni är klara med boken, vet att vi har några eftersläntrare också. :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också läst in mej lite nu och är redo att börja diskutera! :)

citronlime sa...

Jag är på sidan 44...men tänkte kämpa på under helgen ;) Dock har jag massor med kort att göra...dopinbjudningar, kort till två butiker...hua.
Jag börjar redan klura på nästa bok, jag tycker absolut att vi ska läsa någon av de vi pratade om på msn. Särskilt nyfiken på den "tättintill dagarna", såg en intervju med honom häromdagen ;) *hint hing*

citronlime sa...

*hint hint* ska det givetvis stå...

Emmama. sa...

Spääääannande, nu har ni min adress i din blogg! :) Jag gruppläser gärna Tätt intill dagarna som nästa bok, den ligger här och väntar på att bli läst! :)

Snorky sa...

Jag är med så småningom, men får väl svara i efterhand. hade hoppats på att boken skulle kommit tills igår så jag hade kunnat ta med mig den hit till Enköping när man har massa lyx med barnpassning! Men nädå!