måndag, mars 03, 2008

Fotbollsfrun

Det fanns en tid då fotbollsfrun var rolig och hade en kul och glad blogg. Sen började hon ge sig in i ämen som hon liksom inte hanterar lika bra och det blir så hemskt och ful och fel allting. Usch vad sorgligt! Men vad bra att man får veta vad folk går för!

Jag blir alltid så ledsen när människor har tankar och åsikter som inte har nån grund att stå på. Som när människor är för dödsstraff OCH demokrati, röstar rött men tror de flesta sjukskrivna skulle kunna jobba. Som när människor kallar sig röda men skrattar åt handikappade och pekar finger åt tjocka.

Antingen tycker man om människor, tror på det goda och på rättvisan. Eller inte.

Det är svårt att vara god och rödgrön skriver Fotbollsfrun. Nej SOM SAGT, det är jättelätt, säger jag! Men det är just det där att många inte har nån grund för sina åsikter som gör det svårt. Då blir det svårt att jobba för Aftonbladet eftersom man har åsikter som passar bättre i bästisens Skugges expressen. BOJKOTT!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Sådärja! Bravo Emma!Instämmer till fullo. Se nu till att be att få kuddfodral med RÖD stjärna istället för USA-propagandan på bilden;-) Kram! /Sara HD

Emmama. sa...

Snabbt svar igen, jag bor verkligen framför datorn! :D Du det blir två tre av de kuddfodralen med tre stjärnor. Hoppas det ska ge en liten mariiiiin känsla och inte nåt amerikanskt.. :)

mamma Eva sa...

Instämmer helt med Sara HD

Lotta sa...

Hurra, mer mer!

Anonym sa...

Ja, instämmer givetvis. För ganska länge sedan nu slutade jag läsa Fotbollsfrun som inte var värd att läsas - speciellt inte efter att hon blev Linda-fanatisk som en stalker. Men framförallt läser jag inte Lindas krönikor eller blogginlägg. inte så att jag inte orkar provoceras jag tycker bara att det är för dumt för att ödslas tid på. Hon har en äcklig människosyn och jag vet inte vad det är som har gjort henne till en sådan ûbermensch. Usch!

God natt my dear!
Ulrika

Anonym sa...

Kanske ska tillägga att det inte handlar om Fotbollsfruns Linda-vurm som gjorde att jag slutade läsa utan det faktum att även hon har, i mitt tycke, dålig människouppfattning. Dessutom är inte texter om fisar och hängbröst roliga i flera år framåt...

U