torsdag, mars 06, 2008

Mer om AD-droppar

Underbart (!) att inte bara jag har svårt att komma ihåg AD-dropparna, det är helt obegripligt att jag inte kan få ihop mig själv och komma ihåg det! Jag har försökt allt för att komma ihåg det men i perioder får inte Gustav de där dropparna i närheten av varje dag..

Senaste tricket var att ge dropparna samtidigt som jag tar p-pillret men det var ju dömt att misslyckas eftersom jag i snitt kommer ihåg p-pillret var tredje dag.

Finns ni som alltid kommer ihåg? Vad är det för fel på mig? Hur ska jag straffas?

5 kommentarer:

citronlime sa...

Hrm...Lotus fick nog inte en AD-droppe efter han fyllt ett år...så han får helt enkelt skälla på sina föräldrar sen när han är vuxen och har kasst mörkeseende ;D
Med Lilja däremot kom vi ihåg, oftast, varje dag fram tills hon var två år. Lillebror får oljan istället, mycket lättare att komma ihåg eftersom den inte måste stå i kylskåpet. Dock glöms den bort vissa dagar ;)

Emmama. sa...

Har oljan och det vore nästan bättre om jag behövde ha den i kylskåpet för då kunde jag ha dom brevid mjölken som jag har till kaffet och då skulle Gustav istället få 5 ggr om dagen! :D

Sussie sa...

Nej vi komme rinte ihåg dem alls... :P Oliver får dem typ 3 ggr i veckan på sin höjd. Här rekommenderar de dem till högre ålder än i Swe... minns inte vad det är nu. *fniss* :)
Jag minns inga p-piller heller därför vågar jag inte ta mini-piller, som ska tas samam tid varje dag. :P

Snorky sa...

Ja, jag har ju spiral så det med p-piller funkar inte här. Jag vet inte vad jag ska göra, men jag glömmer jämt fast flaskan står mitt på köksbordet!! Jag brukar trösta mig med att det finns de som vägrar att ge AD-droppar och att det kanske inte är så ultraviktigt ändå, men kan vara bra då man väl kommer ihåg!

Anonym sa...

Jag kommer inte ihåg hur jag gjorde för att jag skulle komma ihåg att ge barnen AD-dropparna...det var ju 13år sen...
O nu e jag lättad över att få slippa det!
A-L