fredag, mars 14, 2008

Prioriteringar...

Ska fixa lite finkaffe nu och beta av massa mail. Det är one hell of an arbete att få tidigare arbetsgivare att svara på några simpla frågor tydligen. De i Malmö har varit toppen men hon som är mammledighetsersättare för min gamla chef i Götet är så käs att man blir tokig. Jag jobbade rumpan av mig i somras och det var oräknerliga ggr jag tog extraskift och extraNÄTTER när den ordinarie personalen inte kunde (inte ville i vissa fall..). Fick inget tack då så kanske kan man tycka att hon, som ett tack nu i efterhand, kan svara på de simpla frågorna mina arbetsgivare här har ställt. Här får man inte anställas inom social omsorg och socialt arbete om de som vill anställa en inte haft kontakt med de gamla cheferna och det känns ju LITE onödigt att jag går arbetslös i tre veckor till för att hon inte kan skicka in de där papprena.

Som sagt, vissa människor är effektiva och andra inte.

Nu inte sagt att hon inte har mycket att göra och att detta säkert stör henne. Men att svara på frågorna, istället för att maila mig varannan dag om att hon inte hinner, hade varit lite bättre.

2 kommentarer:

Snorky sa...

jag känner igen det där! Vet inte hur många veckor det tog för min chef att fylla i mina hp-papper. Jag menar hur svårt är det att ta tag i det om man får påtryckningar? det tar ju inte många minuter, vissa saker kanske man måste prioritera framför andra. Men tyvärr funkar ju en del lite som barn och i princip vägrar göra saker de blir åtsagda :-( Lite så var min chef! :-(

Sussie sa...

Åh, såntdär blir man bara så citronaktig av. :P