måndag, november 24, 2008

Tävling!

Jag älskar att ha små tävlingar för jag älskar era roliga svar! Ny tävling nu just därför! Låtsas att du har 200 kronor att köpa julklapp till mig för, vad köper du? Bästa svaret (alltså du som bäst vet vad jag skulle bli glad för) belönas med en ordentlig och supergod chokladkaka från Galaxy, chokladen som är skottarnas Marabou och jag tycker också det är riktigt gott! Passar perfekt i julmystider!

Det ni! :)

Vinnare utses på söndag kväll så kom på nåt bra innan dess!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Emma vill ha en hel säck värme till sin kalla lägenhet i julklapp. ;)

Anonym sa...

Jag hade köpt en ny mössa till dej eftersom den dumma gubben snodde din andra. Och för tian som blir över hade jag köpt varsitt tuggummi till dej och Gustav så ni kunde ha tuggummitävling :)

Anonym sa...

El-ljustake

Susanna sa...

Åh, en sådan chokladkaka vill jag vinna! :)

För de första hundra kronorna skulle jag köpa mormors löständer, flera påsar filidutter, daimkolor och punschpraliner och slå in godiset i ett fint paket. För resten av pengarna skulle jag köpa vackra, färgstarka kenyanska smycken på massajmarknaden (som passar dina svarta kläder!) som hålls utanför Yaya i Nairobi på söndagar.

Anonym sa...

Hmn, jag skulle köpa lush-badsaker till dig (och hoppas att du har badkar)så kan du och Gustav ha SPA. Sen skulle jag köpa en filt med stjärnor på som ni kan mysa under.

Anonym sa...

Jag skulle köpa en el-ljusstake
o köpa en massa godis
kram A-L

KARLAVAGNEN sa...

Äsch någon annan hann före, men jag hade också köpt dig en likadan mössa (om möjligt). Å en Galaxy inslagen i mössan som surpriiiise.

Anonym sa...

Jag hade köpt boken I Djursholm och Tensta kinpussar vi varandra. VARFÖR? jo för att du ÄLSKAR att läsa böcker och denna boken VET jag skulle passa dig perfekt. Den handlar om olika kulturer som möts och du som är så öppen och tolerant skulle gilla denna bok. För resten av pengarna skulle jag gå in på Apoteket och köpa en flaska ACO:s aprikos lotion(som jag själv också gillar)

Anonym sa...

En spark så klart(som jag hittar på Pingstkyrkans second hand ) så ni på två medar kan ta Er säkert fram i vinterlandskapet......underbart o kul på samma gång!!!! Tror lille barnet skulle tycka de va kul oxå.Den ska ha långa medar så kan ju båda föräldrarna stå på dom om ni ska på utflykt o GG sitta på sätet givetvis.
Kram Annelie

Emmama sa...

Vilka BRA svar, detta blir ju supersvårt..!

Anonym sa...

Ni är helt fel ute allihopa..Duschsaker fr bodyshop såklart:=)

Anonym sa...

Snälla gode gud, låt mej vinna. Jag har varit på träningsdiet i flera veckor och vill verkligen ha den där chokladen. Jag vet att Emma behöver en ny mössa :)

Marianne sa...

Jag skulle köpa strumporna som du ska ha på ditt bröllop - det är väl det enda pengarna räcker till när det kommer till bröllop. Och om det blev några pengar över skulle jag köpa filidutter.