torsdag, september 18, 2008

IG, telefonsamtal och läkartid...

Här är Gustav och leker nu...

Mwaniki har också varit lite hängig senaste dagarna så stackars Gustav har inte haft det alltför kul med två sega föräldrar som inte vill leka och inte kan vara ute. Det var väl därför ganska rätt åt oss med det ICKE GODKÄND som vi fick av Gustav igår morse.. Gustav vaknade och fick veta att han skulle till dagis och en gladare unge har jag aldrig sett! Han hoppade och gallskrek "jippi" och "yeah" och "dagis, jaaa" och hade sen säkert en jättekul dag på dagis.
Själv låg jag och vilade hela dagen och har fortsatt på samma tema idag. Ringde min läkare imorse eftersom jag behöver en "line", ett sjukintyg man behöver om man är hemma från jobbet mer än en vecka, och han passade på att ge mig en tid för kontroll ikväll eftersom han varit mycket bekymrad över mig sedan vi sågs. Så halv sju ska jag undersökas, ta djupa andetag och få veta om jag får jobba imorgon eller ej. Min fina chef ringde och sa att de har en backup för mitt pass imorgon om jag inte kan jobba men jag känner själv att jag vill tillbaka nu. MEN, vi får se.

Bästa sen sist är att jag äntligen fick möjlighet att ringa Pernilla, en av mina allra godaste vänner! Det är så löjligt hur svårt det är att få tid för en längre pratstund med en vän när man har en liten maskot hemma som haaatar när mamma pratar i telefon. Det var underbart med en uppdatering om alla på gamla gatan, ibland måste man skvallra lite. Nu när Mwaniki piggnat till och tagit Gustav till parken har jag försökt få tag på två andra goda vänner jag pratar med för sällan men ingen lycka, tyvärr.

Annars.. Jaa, punschrullarna är slut (vad hände??) och jag är så himla vass på taipei nu att ni andra bara kan drömma om att vara i min liga. Man får vara glad åt det lilla! :)
Hoppas ni alla har sköna torsdagar där ni är!

Inga kommentarer: