måndag, september 15, 2008

Rubens barn!

Gustav har kommit in i en väldigt omhändertagande fas senaste
veckan. Känns som att det mycket väl kan ha att göra med att jag varit så sjuk att alla här tagit hand om mig, men jag vet inte. Han ordnar mycket med sin baby och när han ska sova ska jag hålla honom och Gustav lägger hans arm mot mitt bröst, precis som Gustav själv vill somna. Så till alla som ska köpa julklappar till barn de känner, köp Rubens Barn-dockor! Finns, precis som vi människor, i olika utföranden!


4 kommentarer:

Annika sa...

VAD gullig han ÄR!!! Och du, vilket mysigt o gott godispaket du fick från sverige. Mums. jag blir så sugen...ser så gott ut.

Krya nu på dig ordentligt. Stanna hemma veckan ut. Det hade du tänkt ändå kanske?

Kram!!

Petchie75 sa...

Åh, vilken söt docka - och vad gulligt att Gustav tar hand om honom! Ska verkligen lägga namnet på minnet, perfekt presenttips!

Emmama sa...

Annika: Tror jag klarar ett pass på fredag, sen är jag ledig helgen + måndag. Behöver en mjukstart så jag hoppas det ska fungera. Har turen att ha ytterligare ett godispaket på väg från Sverige, det piggar upp! :)

Petra H: Ja han är duktig med sin baby! Och absolut, lägg det på minnet! Finns massa kläder och sånt man kan köpa till dockorna också! :)

Anonym sa...

Skrattar, gud vad han är rolig. Lär sej mer och mer för var dag kan jag tro. Kommer bli en riktig charmör som äldre, tjejerna går inte säkra ;) eller snarare Gustav går inte säker. /Hanna