onsdag, februari 25, 2009

Framtidens ledare

Här kan ni finna en artikel om framtidens ledare. Med tydliga uppfattningar om rätt och fel, rättigheter och skyld.. rättigheter.

Hade det där varit min lille unge skulle han varit väldigt glad för vad rektorn gjorde. Annars hade han nu nämligen suttit inlåst i en bur med utsläppsdatum januari 2054. Utan sin balla tröja.

Hejja Sverige! I n g e n a n n a n s t a n s.

6 kommentarer:

It´s all about me sa...

jag läser HEJA SVERIGE med sarkasm, för du skriver med sarkasm, right? Det känns verkligen bara som att det är i Sverige det finns så ouppfostrade respektlösa ungdomar att de tar på sig sån SKIT inför ett SKOLFOTO. FY skäms på dem!

✿Ewa sa...

Tänk om de här kreativa grabbarna gjorde något riktigt bra av sin kreativitet istället för att ödsla energi på en j**a t-shirt!!

Anonym sa...

vilken mysig födelsedag ni verkade ha..läste att ni kommer hem den 14:e, mamma hade sagt att det skulle bli någon gång i mitten av mars, så roligt det ska bli att träffa er igen då. hoppas ni har en bra dag!

Kram
Stina

Marianne sa...

Jag tycker rektorn gjorde rätt, och det är inte sarkasm utan jag tycker det. Ärligt talat tycker jag ungar i Sverige i dag bara får lära sig sina rättigheter, men de verkar inte ha några skyldigheter och lär sig inte att man ska ta hänsyn till andra människor. Jag, jag, jag, det är allt de bryr sig om verkar det som.

Nä, jag ska inte dra alla över en kam, men utbrett är det.

Annika sa...

Absolut rätt!! Vad i...Jag menar kom igen!
Kan ju tala om att ungar som kommer till skolan i såna tröjor blir hemskickade här där jag bor...OCH varför inte?
Du vet vad jag tycker om svenska skolan...

Emmama sa...

Its all about me: Extremt sarkastiskt! Vad ÄR detta, blir nån upprörd artikeln eller är meningen att alla ska skratta åt de där jönsarna? Grr!

Ewa: Exakt, exakt, exakt! Ha en tröja med en tjej och två killar som har sex med texten att man ska dela med sig? Grrrr!

Stina: Japp, stämmer! Ska bli sååå kul att komma hem och träffa er! TACK för chokladen till G idag, så snällt! Kram!

Marianne: Håller helt med dig! Jag hoppas verkligen det framgick av mitt inlägg! Sånt här gör mig bara arg och vad säger deras föräldrar? Står de bakom ungarna och att denna artikeln gjordes? Som sagt, jag hade blivit så arg om mitt barn var sån här!

Annika: Såna där tröjor säljs på marknader till människor som aldrig blir några större tänkare och jag tycker INTE en sån tröja hör hemma nånstans! Håller helt med dig!