onsdag, februari 04, 2009

Gustav funderar inför födelsedagen...


Lilla gullegrisen fyller 3 år den 23:e februari. Om nu någon vill köpa en present till honom kan jag meddela att jag idag fått veta att han önskar sig följande:
  • Glasögon
  • Korv
  • Bilar och traktorer
  • Och en kokkodajle (crocodile/krokodil)
Om jag fått bestämma (vilket jag inser att jag inte gör längre) hade jag hoppats på coola vårskor, svenska böcker, pyssel och pussel. Men kung Gustav bestämmer, I guess..

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ok..glasögon??
Ne dom har en egen vilja väldigt tidigt!!
A-L

Anonym sa...

Men det kan väl kanske bli både och...Vilka fina bilder.

Anonym sa...

söta foton:) men glasögon behöver han det? kul önskan

Anonym sa...

hehe. Ja, han vet nog bäst vad han behöver... ;)

It´s all about me sa...

HAHAHA, världens skönaste önskelista ju!!

Typ som när jag önskade mig världens största fötter som liten och tvingade mamma att köpa flera storlekar förstora, HAHA. VARFÖR liksom?! En kokkodajle blir nog svårast att köpa, kul att korv kommer över krokodilen, Hehe!

Min lillebrorsa önskade sig som liten alltid fred på jorden och en särad framtid för alla kommande generationer. Kanske inte när han var tre, men ett par år senare så. Mycket diplomatiskt.

Anonym sa...

Älskar Gustav :) Hade vart så kul att få träffa denna man.
Du jag provade med youtube och blogg och allt, men det vill inte fungera för mej !! Om du får mitt lösen och så till youtube, kan du fixa det åt mej ? Kramar Hanna

Anonym sa...

oj, vilken medveten ung man du har, roliga önskningar.Har du läst charmige Pelle(not)på mama sidan som tycker att vi småbarnföräldrar inte visar respekt!Det enda jag håller med om är att småbarnsföräldrar alltid ska berätta hur "duktiga"deras barn är. självklart blir man glad när dem lär sig något nytt men ibland kan det bli FÖR bra och NÄSTAN sluta i en tävling om vems barn som är BÄST,tidigast m.m,Tänk om dem hade gemfört oss vuxna, det hade inte varit så kul men annars tycker jag mest synd om Pelle den stackarn som är barnlös och verkar störa sig sååå mycket på dem små liven!!Ha en bra dag, här är det sååå tråkigt väder, men måste ut och leta gummistövlar till Kevin, så ha det bra........ kramizar

Anonym sa...

vill även säga att jag respekterar människors val, även om jag inte delar Pelles åsikter. Skrev detta för att det inte skulle uppfattas som om att jag tycker synd om männsikor som bestämmer sig för att inte skaffa barn.

anna of sweden sa...

Coolt fotocollage.
Och cool önskelista.
Korv!? Glasögon!? Härligt!

Anonym sa...

Fin lista. I går såg jag på tv på Am. funniest homevideos (tror jag de heter), en liten flicka som grät hjärtskärande för hon ville ha en snopp....?!!! Hennes pappa försökte förklara att flickor inte hade detta, men hon fortsatte gråta....sen plötsligt sa hon: " Om jag inte kan få en snopp, vill jag åka till Disneyworld!!!!
Ha Ha /Annelie

Anonym sa...

HAHHHAHAHA, nu har jag lust att köpa en korv och skicka till Gustav :D