lördag, februari 21, 2009

Mammapanik...

Jag får fullkomlig panik av att läsa om den lille tvååringen i Perstorp som omkom i en lägenhetsbrand i morse. Panik av tanken på rök- och brännskadade föräldrar som desperat försökt hitta honom och hjälpa honom ut och om brandmän som senare hittat den döde pojken i en garderob där han gömt sig då han var rädd för branden.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja så fruktansvärt!!!

Christel sa...

...outhärdligt att tänka på. Önskar man kunde skicka lite styrka.

KARLAVAGNEN sa...

Även som barn- och make-lös så får man starka känslor...

Gud förbjude att något skulle hända men små barn gömmer sig ofta (under sängar, i garderober) när något sådant händer. Man kan ju ha det i åtanken. Varje sekund gäller livet i sådana lägen.

Anonym sa...

Jag vågar inte ens gå vidare på din länk.. jag mår så fruktansvärt illa av sånthär. Vi har pratat massor om det här med Oliver (efter att grannens hus brann ner).. "Börjar det brinna så springer du UUUUT, ingen kisse eller nalle med, bara UT på gården om det så är att du springer ut barfota i snön, det fixar vi sen.." Jag hoppas nåt av det har fastnat i huvudet på honom.

Anonym sa...

PANIK it is! Det där är en (av mina många-som bara blir fler och fler) skräcksenarion!!!

Saltistjejen sa...

Å jag vill inte heller tänka på det!!
Här har jag faktiskt iband även tänkt på hur det skulle bli ifall det började brina. Vi bor ju så jädrans högt upp. Det är ju inte bara att springa ut precis... Hu! Men jag vill inte tänka på det!!!!!!
och att förlora ett barn, oavsett på vilket sätt man gör det, måste vara det absolut hemskaste man kan vara med om. Jag förstår inte hur man kan resa sig och gå vidare efter det. Men jag inser att mn väl måste. Men att sätta sig in i en sådan situation känns helt omöjlig.
Kramar till er och säg till Gustav att han absolut inte ska gömma sig ifall det börjar brinna!

Anonym sa...

ja, det är helt fruktansvärt! jag har pratat med kevin angående bränder och främlingar , något i stil med Sussie och jag hoppas verkligen att han har det någonstans i bakhuvudet, men han är bara 3 och man vet aldrig! Man kan ju inte riktigt lita på barn, dem är oskyldiga och oftast försvarslösa.

anna of sweden sa...

Alldeles förfärligt!

anna of sweden sa...

Alldeles förfärligt!

anna of sweden sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.