söndag, februari 22, 2009

Uppmaning

Rebecca, lämna aldrig Ludde utanför affären, det kan hända hemska saker! Och till alla mammor, lämna inte era barn utanför heller (läs inlägget av Pernilla en bit ner). Det finns uppenbarligen människor som tar barn och djur, blunda inte för det utan skydda dom ni älskar. Tyvärr är det bara i en låtsasvärld man kan lita på alla människor, inte i verkligheten. Fler bevis än dessa två behövs inte...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, det ska jag aldrig göra :) Det skulle jag aldrig våga!

Millan sa...

Nej fy sa trist :-(. Jag skulle aldrig vaga lamna mina barn utanfor en affar.

Emmama sa...

Rebecca: Bra, annars hade jag piskat dig! :)

Millan: Ja, så vidrigt, tänk att komma ut och se att hunden/barnet är borta, panik! Skulle hellre aldrig lämna Gustav, hur ska barn kunna klara sig om nåt händer?

Anonym sa...

Världen är så kall... :P Fy säger jag bara.
Jag minns att jag på den tiden som jag hade Riina inte ens ville lämna henne ensam bunden nånstans... inte för att någon skulle få för sig att gå iväg med en stor rottweiler som inte låter någon okänd komma nära.

Åh, den där mamman som suckade åt att sitt barn grät. Det gör så ont i mitt hjärta när jag tänker på det. Varför skaffar man då barn? Två dessutom? :P

Anonym sa...

Ja, alltså Riina finns kvar, men jag menade att på den tiden som jag hade hand om henne innan hon "blev mammas hund". :)