lördag, augusti 23, 2008

Trippen till Perth

Perth har den sötaste möjliga lilla kaffeaffären.
Detta stället är ju som en dröm, milkshake heaven! Du väljer först ditt favoritgodis från de blåröda facken på väggen och de gör en milkshake till dig! Jag valde såklart bounty och fick en god bounty-milkshake! Oh my goodness!
Ååååh, en dröm när man gillar att inreda med vitt och shabby chic! Massor av vackra gamla plåtburkar med rosmönster, massa spetssaker, ekologiska babyprodukter och fina servetter.
Inte bara vi var i Perth denna dag. Även Jesus.
Trevligt hotellrum! Jag sov som en drottning här!

Ja det blev väl inte bara hårt arbete på den här lilla resan. Det blev nästan inget hårt arbete alls för den där kursen var en väldigt avslappnad tillställning och i övrigt var vi mest på Perths shoppingstråk, åt god middag ute, sov på jättefint hotell och njöt allmänt av livet. Det var väl för väl att jobbet unnade oss detta, jag uppskattade det verkligen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lät som en jätte trevlig visit ! Och Jesus, vad gjorde han där ????
Den butiken med godis & milkschake verkar ljuvlig, ska man satsa på en sådan i lilla Varberg ? Tål att tänkas på. Kram Hanna

Anonym sa...

Ja tänk att Jesus går här på jorden fortfarande hahaha...
A-L

Anonym sa...

Åh, milkshaken kändes i min mun här. Tänka sig att ni såg Jesus. Det är inte illa i Perth-jag är djupt imponerad=)

Anonym sa...

Vi sov en natt i Perth förra sommaren. Mysig liten stad!

Lullun sa...

Oj, nu har jag varit dålig på att läsa bloggar på en vecka. Lät ju som rena turisttrippen den där kursen. Men sånt kan ju vara nog så härligt. Och att Jesus dessutom tittade förbi måste ju ha varit ett litet plus, för vem hade trott det liksom?! *hihi*