söndag, oktober 19, 2008

Världens värsta zappare


Här har ni honom, i egen hög person, mitt i sitt irriterande agerande. Jag vet att jag ska vara tacksam mot mor och far ty de givit mig livet. Men att en människa som i övrigt är minst lika begåvad som jag själv är en så dålig zappare förbluffar! Han klickar förbi jättebra program och slutet på jättespännande meningar men stannar till och tittar läääänge på sånt jag ej skulle slösat en sekund på. Hur är det med zappandet i ditt hushåll? Zappar ni lika eller blir du gaaaaalen på mannen/frun/barnet?

21 kommentarer:

Anonym sa...

Haha... PRECIS sådär är Kenneth med! Saker man kunde ha följt med en stund fladdrar han förbi, sen kan han fastna på något sååå meningslöst.. haha

Marianne sa...

GAAAAALEN! Bara till nyhetsprogram hela tiden som alla rapar samma saker. Ända tills det kommer en ny nyhet som jag är intresserad av - vips över till nästa kanal!

Nä, vi får väl lära oss att ta Makten - över fjärrisen : )

Emmama sa...

Sussie: Kenneth-mannen! ;)

Marianne: Du ser, det verkar utbrett detta, något mååååste göras!! :)

Anonym sa...

Nej jag har inte dom problemen här hemma...vi har två tv-apparater...
kram A-L

Emmama sa...

A-L: Grattis.. ;) Det är sååå störigt!

KARLAVAGNEN sa...

Heter din pappa Frank (Zappa)?
Hos mig är det inget zappande.

Emmama sa...

Karlavagnen: Javisst, har jag inte sagt det?

Anonym sa...

Din blogg är så rolig Emma. OCh btw din pappa är ju skitsnygg !!!!! Seriöst. Hoppas han inte läser din blogg. hehe

Anonym sa...

Ja han e lik sin far...o han såg m bra ut ska du veta...foxy! hihi
A-L

Anonym sa...

Alltså Emma, nu kommer jag vara lite jobbig :) ÄR det verkligen cykelbanor? Sådana markeringar används för att markera parkeringsförbud, har surfat runt lite och kan inte hitta någon bra info. Finns det någobn info för cyklisterna med en skylt att man ska cykla där till exempel? Jag skickade även ett mejl till Aberdeen city council, haha.

Annika sa...

Peter har en tendens att börja kolla en film mitt i. DET gör mig tokig. Han kan sitta framför tv:n o sen vips har han fördjupat sig i en film. Det gör mig mer galen än zappande. Jag zappar nästan aldrig, inte ens vid reklam.

Emmama sa...

Unga fröken Foxy: Han läser och är skitmallig! :D Du är ju så rolig!

A-L: Haha! :)

Hanna B: MYCKET möjligt att jag blivit blåst på detta.. ;) Ska bli kul att veta ordentligt!

Annika: EXAKT det gör pappa också, überstörigt! :)

Anonym sa...

Det är väl jag som besitter mest att knäppa mig fram genom kanalerna. Kan dock säga att Janne tittar ABSOLUT inte på samma program som mig. Märkligt. Den far ser inte ut en dag över 40. Imponerande

Petchie75 sa...

Min O är som Annikas Peter - börjar titta på en film mitt i, det gör mig också vansinnig!! Jag är dock värsta zapparen själv men jag vägrar kolla på film om jag missat mer än 5 minuter av början! Vi har dock lyxen att ha två tv-apparater men det känns så fel på något sätt att inte umgås även om det bara är att titta på tv tillsammans! Först gången vi tittade separat var under Oscarsgalan i våras som O inte ville se - det kändes som det var början på slutet, att kolla på tv i separata rum ;-)
Kram!

Emmama sa...

Petra T: Åh, mer komplimanger till min pappa ser jag! :) Nu blir han mallig som en groda och det är han värd! Mwaniki och jag har också olika TV-smak men jag är mer av en TV-tittare och brukar få ha TV´n i fred.. :)

Petra H: Jag tittar aldrig på en film som jag missat början på, det kan faktiskt ha hänt nåt som är viktigt för resten av historien! Vilka bilder i din blogg idag, jättefina!! Kram!

Anonym sa...

hej emma!
Kul blogg, Inegmar visade mig den förra vecka men då lyckades jag inte få iväg någon kommentar. Ser att ni har haft en trevlig helg. Ja, ni är lika du o Eva. zappandet står nog jag mest för hemma! Hopplös med andra ord.
Monica H

Emmama sa...

Monica H: KUL med kommentar från dig! Ja det har varit en jättebra långhelg med mamma och pappa! I jämställdhetens namn får du dela med dig liiite av zappandet till Mikael! :)

stina sa...

ojojoj..detta zappande.. jag håller med dig emma! För övrigt tittat C på sådant som gör att han borde skämmas. Han gillar typ "The Hills" på MTV och sådant. Innan jag träffade C funderade jag på vem i helvete som tittade på sådana program.. hur de kunde få tillräckligt med tittar siffror för att kunna köras, men nu vet jag..haha..

Det måste varit härligt att få träffa eva & ingemar igen. :)

KRAM på dig fina du!

Lullun sa...

*haha* Liknar lite på min pappa. Eller snarare, han kan inte zappa. Han stoppar på allt och det tar (känns det som) minst 2 minuter innan han kan bestämma sig för om det var något att se eller inte... ;-) Här i hemmet är det dock mest en och samma kanal som gäller, till det att lillkillen gått i säng. Sedan zappas det helt efter min smak; det är ju bara jag och kontrollen som är vakna! :-)

Anonym sa...

Ja!! sånt där känner jag igen! man kollar på något intressant och just när något spännande ska sägas/avslöjas så BYTS kanal! VAH!! Galet!

Anonym sa...

Jag vill bara se kanal 1-5, det är de ENDA jag vill se. Maken vill bara se resten, dvs alla lågbudget kanaler som bara visar skit. Barnet skriker nej till alla kanaler utom barnkanalen eller om det visas fotboll eller hockey på ngn kanal.