onsdag, oktober 29, 2008

Yes we carve! Yes we can!

Kan inte slita mig från alla pumporna på http://www.yeswecarve.com/. Människor som hoppas på och drömmer om positiva förändringar, social rättvisa och ett samhälle för alla är nog det vackraste som finns!

Bara några ynka dagar kvar men visst blir det väl Obama victory?




6 kommentarer:

Susanna sa...

Coola pumpor - blir riktigt inspirerad! :) Förresten, blev SÅ glad av din "human calender" att jag la till en på min blogg. Hoppas att det är okej. Associerar kalendern till Amelie från Montmartre på något vis... Ha det bra!

✿Ewa sa...

Läckra pumpor! En grannens son har odlat en egen pumpa. Tror att alla barn i hans klass satte ett frö i våras. Under semestern har familjen vårdat den ömt och följt hur den vuxit och vuxit. Nu lagom til Halloween är den jättestor!! Och den är den enda som blev en pumpa av alla frön som klassen sådde. Så både han, men mest föräldrarna tror jag ;) är jättestolta!

Ha en skön Halloweenhelg!

Anonym sa...

Hej vännen! Tusen tack för kortet, Kevin blev glad. Alltid kul att få något oväntat. Nu ÄNTLIGEN har jag mailat dig bilder på Anthony. Förlåt att det tog lite tid men vi har varit sjuka hela bunten(förutom min kenyan till man med världens bästa immunförsvar)som även han öppnar en banan på "fel" håll ha ha ha ..............Gud va jag skrattade. Tänk så mycket vi har gemensamt som vi inte vet om ha ha ha...............Vilka rivmärke stackars Gustav fått, men vi får hoppas det va en engångsförtelse. Vi önskar er alla en glad och mysig helg!Vi följer valet med spänning och jag behöver väl knappast säga vem vi håller på. Gud vilken bra talare han är, den där Obama!kram från oss alla

Anonym sa...

Ja, pumporna är fantastiska och vinner inte Obama vet jag inte vad jag gör!

Kram
Ulrika

Petchie75 sa...

Jag läser Obamas Audacity of hope just nu och blev nästan tårögd igår då jag tänkte "tänk, han kan bli president nästa vecka"... Hoppas hoppas!!

Emmama sa...

Susanna: Såklart, älskar också de där kalendrarna! Folk har så mycket roligt för sig på nätet! :)

Ewa: Kul! Hoppas du haft en skön halloweenhelg! :)

Satja: UNDERBARA BILDER, sötaste ungen nånsin!!! KRAM.

Ulrika: Dags att börja hålla tummarna!! :)

Petra H: Snaaaaart får vi veta! Spännande!!