onsdag, mars 25, 2009

Ännu mera mat...

Gustav ser till att posa...

Det blev som sagt och planerat en dag i ätandets tecken igen. Varför sluta göra nåt bra, nåt man gillar? God fika med Fia och två av barnen i byn, isterband och chokladpuddingslunch hos mormor och morfar som avslutade med semla.. Nu ikväll gjorde vi färsbiffar med bulgursallad och tzatziki, yum!

Snart får vi nog ta och fika lite.. Finns snoddas och diverse kakor i frysen och så tårta i kylen. Oh!

7 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Recept por favor!!! Ser jättegott ut!

Anonym sa...

mat är alltid gott:) och bulgursallad med tzasiki lät extra gott!

Anonym sa...

ser rackarns gott ut hörrududu........

Anonym sa...

Mumsigt värre, föstår att du njuter av allt gott! Vilket är det exakta datumet för din födelsedag?!

Annika sa...

GOSH när jag var hemma i mitten av mars gick jag upp ett kilo...ALLT ville man ju äta, och man hade noll lust att hålla igen.
SÅ jag säger: ÄT PÅ!!! :-)

Emmama sa...

Karlavagnen: Ska bli! Räcker till fyra personer. Koka bulgur (1 del bulgur, 2 delar vatten) i tio minuter i vatten med kycklingbuljong. Jag kokade 4 dl bulgur i 8 dl vatten med en buljongtärning + salt. Blandade med ärtor, majs, finhackad paprika och fetaost och garnerade med avocado, tomater och rödlök. Färbiffar av 500 gram nöfärs, ett ägg, i finhackad rödlök, salt och peppar, 1 msk tomatpure och en halv kycklingbuljongtärning. Blir varsin biff i bra storlek. Serverade med tzatziki, inlagda vitlökar och inlagda paprikor.
Jättegott och enkelt!

Pim: Det var supergott, testa!

Frida: Går inte upp emot dina långkok!

Träningslyckan: 15e april ska vara den stora dagen säger dom! :)

Annika: Dn ordern ska jag lyda, självklart! :)

leopardia sa...

GOSH! vad gott det såg ut!!
(Jag såg på din profil att du hade Pernilla Glasers Robson som favoritbok... Jag har jobbat i en bingohall en gång i tiden och har alltid funderat över om det är den hallen som beskrevs där i boken... Jaja, jag ville mest tala om att jag har läst den och gillade den, som jag minns det, för det var länge sen det skedde)