tisdag, september 08, 2009

Dagens, ÅRETS, roligaste!

Absolut roligaste tävlingen NÅNSIN I VÄRLDSHISTORIEN pågår nu i min gamla metropol Älmhult, kolla bara nedan (och samma text finns här). Vem som är mest REDIG och SPARSAM i Småland ska alltså redas ut. ÄNTLIGEN.

Gode Gud lägg aldrig ner lokaltidningar och lokalTV. Det måste finnas en plats för sån här galenskap!!!

Tävling om bästa smålänning
Älmhult i går 13:50 Uppdaterad i går 13:20
Idag börjar tävlingen om vem som är Smålands bästa smålänning, där Älmhults kommun plockat fram ett lag med fem tjänstemän.
Samtliga 27 kommuner i Småland har i dagarna fått en inbjudan från Alvesta energi om att tävla i vem som har den bästa smålänningen. Priset delas ut efter deltävlingar i klurighet, företagsamhet, flitighet, redighet och sparsamhet. Älmhults kommun har valt ut Roland Eiman, Anders Westerberg, Mia Johansson, Lena Fransson och Inga-Lill Fritsch i de respektive deltävlingarna.– Men vi vill ha invånarnas hjälp, då tävlingarna kommer läggas på vår hemsida, säger Olle Sandén informatör på kommunen.

5 kommentarer:

sussie sa...

I´m back. :)

Sussie sa...

Med ny blogg och att läsa din igen. :)
Ser du länken?

Lullun sa...

Helt underbart ju! Hahaha :-)

Cecilia/svengland sa...

Ang Lego porträttet, så mailade jag Lego men det gör tyvärr inte dem längre! Synd! Jag kollade faktiskt nästan inte alls på Big Brother, tycker det har urartat sig !!!

Emmama sa...

Sussie: Vad kul! Din länk finns i min lista nu! :)

Lullun: HAHA, vad säger man?! Är det på allvar ens? :D

Cecilia: Iiiih, vad synd. Jaja.. :) Du har så rätt men jag har nåt ben i kroppen som dras emot det där himla programmet varenda säsong!