onsdag, september 02, 2009

Nu kommer den, hösten!


Jag älskar hösten. Alla säger att de älskar färgerna och den höga klara luften så mycket och ofta att det nästan betyder något att göra det. Men jag älskar färgerna och den höga klara luften på riktigt. I morse gjorde jag ett litet inhopp på mitt extrajobb, och titta vad jag hittade där under en av de stora lönnarna. Mitt årets första hösttecken. Så otroligt fint.

9 kommentarer:

pappa sa...

Utlyser ny tävling som alla kan vara med på "Bästa höstbild"

It´s all about me sa...

åh, så långt har vi inte kommit här - det är fortfarande grönt, lummigt, och igår hela 26+!!

Anna, Fair and True sa...

Jag har inte sett några höstlöv än faktiskt och jag hoppas faktiskt de håller sig borta ett tag, även om jag också gillar de friska mornarna. Fast på dagarna hade det gärna fått vara lite varmare lite längre in på hösten.

frida sa...

men det ÄR verkligen fint med höst..även ibland när det regnar och blåser gillar jag det..Man kan sitta inne med "gott samvete" och endast röra sig mellan soffan och kylen:)

Lullun sa...

Underbart! Jag har alltid sagt att hösten är min favoritmånad. Gillar också de där grå dagarna när man sitter inne och kurar och vinden viner och regnet faller utanför. härligt också att gå ute i sådant väder tycker jag - med förutsättningen att man har bra kläder och inte ska in och ut ur affärer eller vara finklädd till något speciellt vill säga. ;-) Här är det dock inte så mycket färger på hösten tyvärr.

Lia sa...

Jag håller nog med Anna: hösten får gärna vänta lite, men den klara luften ser jag absolut fram emot! Vilket härligt SWEA-paket dina föräldrar hade skickat! Hur är det med mat, får man sända det över landsgränser lite som man vill? Dum fråga kanske, men jag vill ju gärna veta vad och hur man får göra =) KRAM

K-L sa...

Hösten är helt klart den vackraste årstiden och något jag saknar här. Spansk höst är liksom inte samma sak som svensk höst. Det finns till exempel inga lönnar.

Anonym sa...

Hösten är wonderful och det menar jag också på riktigt! :) Kram!

Emmama sa...

Pappa: JA, det måste vi ha framöver, BRA ide!

Itsallaboutme: Här är det varannan väder men liiite fallande löv. Konstigt.. :)

Anna: Jag tänker dessutom på hur kallt det blir i lägenheten så lite höstvärme hoppas jag också på! :)

Frida: Precis, håller verkligen med! :)

Lullun: Åh, en höstälskare till! :) Synd att ni missar alla vackra färger..

Lia: Jag är faktiskt osäker på vad man får och inte får skicka..? Speciellt från euland till icke euland.. hm? Kram!

K-L: Hoppas du ändå får några sköna månader innan jul! :)

Träningslyckan: Preciiis! :) Kram!