måndag, september 21, 2009

Senaste nytt på poundland

Jag skulle kunna ägna mitt liv åt att vara ambassadör för Poundland, affären där allt kostar ett pund. Gustav gjorde helt klart veckans fynd när han hittade detta biljardspel. 12 kronor liksom, typ som en 88:a eller två bananer! Berätta gärna om era poundlandfynd bland kommentarerna!

6 kommentarer:

Susanna sa...

Har inget fynd att berätta om, men tänkte bara säga att WOW, vad fin, ny design du har på bloggen. Grönt är skönt!

KRAM

heffamamman sa...

Vid vårt första Skottlandsbesök så köpte mellansonen en förpackning med småbilar på poundland. Bilar i miniformat, som faktiskt håller att leka med och som inte faller i partiklar efter några körda mil. ;) Jag kommer inte ihåg vad vi köpte där i somras... säkert nån påse godis iallafall.

Jag gillar också dessa typer av affärer även om det finns en hel del skräp där också. Nu kom jag förresten på vad sonen köpte i somras, ett Star Warspack med anteckningsbok och penna! Viktiga saker. ;)

Emmama sa...

Susanna: Åh vad du är snäll! Kram!

Heffamamman: Ooooh vilka fynd! :) Oja, det finns massor av skräp men man kan helt klart fynda också, det gav du ju bra exempel på här! :) Kram!

Lantlig inspiration sa...

..ja och denna affär är ju bara en av alla anledningar till att man vill åka tillbaka.
Man kan köpa hur mycket som helst. Vad man än skulle köpa så gick jag alltid en tur till Poundland först för och kolla om det fanns där, och 8/10 så fanns det.
Den är helt grym för det är inte skräp untan RIKTIGA grejer.
Go Emma-ambassadör för Poundland!
/Krami igen

pim sa...

åh jag vill också ha en poundland, dollarstår eller tia affär här i stan.
när jag var i aglasgow gick jag runt i alla pundlandaffärer och köpte brevpapper och slamgrejer :)

Emmama sa...

Lantlig inspiration: Håller med! Jag har tex köpt saker där som jag sen sålt för tiofaldigt på tradera! :D Finns massor av bra barnpyssel också! :) Kram igen!

Pim: Haha, ja det är den ju perfekt till! :) Bra pyssel!