onsdag, september 23, 2009

Mot jobb och dagis!

Fina lilla väskan packad. Sängar bäddade och disk diskad. Sopor kommer med ut. Blir frukost och en kaffe på kontoret efter dagislämning. Möten, möten, möten och lite pappersarbete.

Ha sköna onsdagar!

5 kommentarer:

Eva Henriksson sa...

Ja denna underbara kånken
Tyvärr gick blixtlåset sönder efter bara två år i barnbarnets rygga.
Försämring?

satja sa...

Jag tycker så mycket om dem väskorna. Kevin har också en och Anthony fick en blå av Sofia i födelsedagspresent. Jag har bara bra erfarenhet av dem, synd om Evas barnbarn.

Emmama sa...

Eva: Nej vad trist att det blev så! Vår har hängt med ca ett år och blir bara bättre och bättre! Kul att du hittat hit, välkommen! :)

Satja: Håller med dig om att vår funkat bra, nu har vi visst samma sak IGEN! Kram!

Petra H sa...

Neeeej, jag hade ju skrivit en kommentar här!!! Jag vet inte vad som har varit blogspots problem idag men det har varken gått att blogga in på mitt google-konto eller använda open-id (direkt till wordpress). Grrr...
Men iaf, jag skrev att jag blev så sugen på att leta fram min fina gamla röda Kånken från när jag började skolan 1982 - jodå, den finns kvar, frågan är bara var ;-) Ska skriva upp det på Sverigelistan...
KRAM!

Emmama sa...

Petra: ÅÅÅÅh, den måste du ju hitta och dessutom visa oss! Trist att det krånglar med kommentarerna, det är så himla trist när kommentarer försvinner. Hoppas ni har en skön helg Kram!