torsdag, september 17, 2009

Årets chans liksom

Idag har jag fått det fantastiska erbjudandet att redan IDAG checka in till min Londonflight som är i oktober. Jag fattar inte, varför skulle jag vilja göra det redan?

8 kommentarer:

underytanjag sa...

Kanske du kan få lämna väskorna också!?

Ewa sa...

Haha! Jaa, det kanske har suttit på ngn firmafest och spånat runt det där med service till passagerare...och efter några drinkar så är det solklart vad vi passagerare önskar mest av allt :D.

Vilket fint kort!!

Kram

Emmama sa...

Under ytan: Men PRECIS, det ar det jag menar.. :D Kram!

Ewa: Oh, glomde att skriva att bilden var stulen.. :D Haller med om det du skriver, det kanns liksom lite overdrivet och inget som speciellt manga bor hurra over..? Kram pa dig!

Pysen73 sa...

Jag har över huvudtaget inte alls fattat vitsen med att checka in hemifrån (inte ens samma dag)... Vadå liksom? Man måste ju ändå lämna in bagaget, ändå bli registrerad på ett eller annat vis att man FAKTISKT är där, på riktigt liksom... Eller?

Annika sa...

Fast, du kan ju välja säten! DET är icke att förakta!
Om jag kan checkar jag alltid in tidigare, just pga sätena. Men visst, man måste ju ändå gå igenom proceduren med bagage och övrigt!
Kram!!

Anna, Fair and True sa...

Håller med Annika! Jag försöker alltid checka in så fort jag kan så jag kan välja säte. Måste sitta i gången, inte vara inklämd!

Marianne sa...

Men säte kan man väl välja när man bokar biljetten? Det brukar jag kunna på Turkish Airlines. Sedan är den klappad och klar och jag chekar in som vanligt när man ändå ska fnula med bagaget.

Kram!

Emmama sa...

Pysen: Jag känner precis som du men reser man långt kan jag ju hajja att man vill välja säte, vilket jag inte visste at man fick om man var snabb.. Kram!

Annika: Bra att du sa det där om sätena för jag visste verkligen inte poängen med att checka in tidigt. Kram!

Anna: Se Annikas svar, bra att jag ju vet vad hela grejen handlar om för jag fattade verkligen inte poängen! :D Kram!

Marianne: Jag har mest rest med SAS på sistone och de brukar fråga vad jag vill ha för typ av plats när jag checkar in. Bra för det bolaget om du kan välja redan när du bokar, bra service! :) Kram!