torsdag, september 10, 2009

Fiffigt värre!


Kolla vilken urfiffig lösning när man behöver gå på toa och man har en bebis med sig. Med tydliga instruktioner såklart. Do´s and don´ts.

Gustav och jag såg den idag då vi var på marinmuseet. Gustav är jätteglad att han varit på "sium" idag och har berättat för sin pappa om alla båtarna där och om att de som jobbar på oljeplattformarna sover i vattnet på natten. Well, exakt så kanske det inte var jag sa, men men.

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Jag ahr sett sådana på vissa toaletter här i USa också. men har aldrig behövt använda den än. men det är superbra för om man är ensam m bebis är det svårt att fixa toabesöket.
Kram!

Emmama sa...

Saltis: Ja visst är det fiffigt! :)Vissa tänker på allt! :)

Lullun sa...

Vad smart; den hade jag behöft på den tiden jag reste ensam med lill-Aaju, med multum-ultum med väskor.

En gång på Kastrup hann "vi" (läs Aaju) sätta igång toalarmet 2 gånger på två olika toaletter eftersom "vi" absolut skulle runt och inspektera allt. Själv var jag jättekissenödig, men vågade inte gå på toa när kanske personal skulle komma inrusande. Så det blev att krångla sig iväg med alla väskorna, åka hiss, gå-gå-gå, åka hiss igen och hitta en tredje toalett där hela ekipaget kunde boxeras in. *pust* *hihi*

Emmama sa...

Lullun: HAHA, det känner jag igen och nu kan jag skratta åt allt Gustav ställt till med när man var fast på toan och han fick härja fritt... ;)