onsdag, september 23, 2009

Precis!

Nu har jag kollat in det första två avsnitten av Svenska Hollywoodfruar. ÄNTLIGEN ett program som visar precis hur vi utlandssvenskar lever. Precis!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, speciellt sådana som jag som är hemmafruar ;-)
Har inte sett programmet än, kollade på Mannen under trappan istället igår på svt.
Kram!

K-L sa...

Nämen nu får jag skärpa till mig! Det ser ju helt annorlunda ut härinne, jag har inte hunnit med!

Vad gäller Hollywoodbruttorna så är de så helt underbart utflippade att man inte kan annat än älska dem i alla deras galenskap. Synd bara att det ska vara så lätt att väcka sådan uppmärksamhet i lilla Sverige.

Lullun sa...

Har inte sett programmet ännu, men tror dig verkligen..! ;-)

Cecilia/svengland sa...

Javisst har vi det så!!! :-)

Emmama sa...

Petchie: Smart val! :D

K-L: Japp, nytt och fräscht.. :) Jag tycker Agnes är superhäftig! Försöker hålla mitt fokus på det. Tycker inte det är konstigt att människor reagerar på hur Anna Anka talar illa om andra människor. "Osvenskt" (detta fåniga uttryck) eller inte, hon är oförskämd och mycket dömande, tycker jag.

Lullun: Jawescht, så har jag det i alla fall.

Cecilia: Oh, en till som lever som dom, hej kompis! :)

Saltistjejen sa...

Men ALLA verkar kolla denna serie och ha åsikter om Fru Anka. Hm, kanke borde jag också kolla. men NÄÄÄÄR????
kram!

Marianne sa...

Hahaha, eller hur! Men du jobbar ju, så du har det ju inte lika lyxigt som vi andra. Själv är jag just på väg att byta ut min gräsmatta men jag använder inte Bermuda-gräs för jag tycker det är fult, jag har ett som heter Windsor och som kostar dubbelt så mycket som Bermuda. Och så har jag skrikit riktigt högt på personalen i dag.

: D

Emmama sa...

Saltistjejen: Ja, det är nog nästan omöjligt att inte tycka NÅT om henne men jag tycker mer det är sorgligt. Jag blir ledsen av hennes värderingar, snarare det än känner AVSKY. Hon har ju sin bakgrund som är orsaken till att de där sakerna är viktiga men som sagt, mest sorgligt att se. KRAM!

Marianne: Windsor is for farmers, jag kör Windsor golden star och jag har en assistent som skriker pa trädgårdsmästaren... Well.. :) Ja, jag jobbar på och kommer alltid vilja ha kvar den delen av mitt liv, den är viktig för mig. :) Kommer säkert jobba även om jag inte måste för pengarnas skull. Men människor är ju olika, och tur är väl det. Kram!

Anna, Fair and True sa...

Hahaha!

Fast Ankan var inte så hemsk som jag trodde att hon skulle vara efter allt man läst. Hon låter ibland lite ironisk om sin egen tillvaro. Sedan tycker jag inte att hon är så trevlig direkt, inte med sina barn heller. Och det är tragiskt att hon ska behöva följa med på alla hans resor för annars har han för många "temptations"! Det är poäng att vara ihop som en familj så mycket man kan, men att resa ihop av den andra anledningen..?