fredag, september 25, 2009

Himmel och om fredagstemat

Kolla vilken himmel vi hade som utsikt till middagen idag. Hela världen var liksom rosa när vi tittade ut. Det var nästan lite rosa här inne också. Lilla pricken blir fortfarande mer och mer prickig och sover oroligt på nätterna men är hyffsat pigg på dagarna. Hoppas det blir bättre under helgen för han är så himla kliig. Och han är klurig också. Idag sa han till mig att jag skulle blunda. Jag löd och trodde han hade en överraskning. När jag smygtittade på honom såg jag att han kliade på sina vattkoppor lite i smyg - lille!


Angående fredagstemat så får jag inte alltid ihop det i tid med tanke på hur jag jobbar och annat. Jag kommer skriva det nån gång då och då men känner just nu att det mest stressar mig. Så om ni vill kan ni ta bort mig från era listor över fredagsbloggandet så är jag med då och då istället.

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å hoppas verkligen att det snart slutar klia! Det är så hemskt när det kliar och man inte får klia. jag vet för jag är en riktig kliare....
Kram till er alla inkl pricken!!

Eva Henriksson sa...

Blås på kopporna !Men inte varmt.
Har du hårtork att blåsa med.?
Något som syns att man gör...är bra.
Kyla är säkert inte så dumt heller.
kram

Millan sa...

Ah stackars lilla pricken. Sa jobbigt nar det kliar! Hoppas att de snart torkar in sa han blir battre. Gott att han haft det nu i alla fall!
Harlig rosa himmel. Da far ni fint vader idag! Pink sky at night - shepherds delight. Pink sky in the morning - shepherds warning :-D

Ha en trevlig helg.

Lullun sa...

Han är smart den lilla pricken måste jag säga, som lurar mamma till att blunda! :-)

Emmama sa...

Saltistjejen: Ja det är ju detta himla kliandet som är så JOBBIGT. Och så feber på det - blä! Kram!

Eva: Du är klok, ska testa detta! Blir nyfiken på dig, berätta gärna lite mer om dig själv! :)

Millan: SÅ rätt du hade, fick en sån toppendag igår!

Lullun: Verkligen.. lurig liten loppa. :)

Anna, Fair and True sa...

Cheeky! :)

Emmama sa...

Anna: Något! :D