tisdag, april 21, 2009

Nya sjalen!

Hon har ny sjal idag. Såna dagar får man ta foton på sig själv.
Annars inte.
Dessutom jobbar jag jättehårt idag. Swush swush säger det.
Vad gör ni?

11 kommentarer:

Sara sa...

Snygg sjal! Sitter och ater frukost och tittar ut pa det fina vadret och forsoker komma pa vad vi ska hitta pa idag, maste nog skynda oss ut for det ser ut att borja bli disigt. Ha en bra effektiv dag : ) Kram

underytanjag sa...

Tvättar kisslakan.. grått ute..

Jemayá sa...

Bloggar då jag borde skriva en kolumn :)

Taina sa...

Knapp, knapp, knapp...blipp. Ungefär så låter det på "arbetsdatorn". Blippljudet uppstår då jag länkar i olika program.
Snygg sjal! Bild på mig själv tänker jag INTE ta nu. Du vet, det är tisdag och förutom att det redan har börjat kaotiskt så har jag inte fixat till mig än. Suck.
Kram!

Speja sa...

Jo, jag kikar in här eftersom du hade den goda smaken att ge segsliten en utmärkelse. Gillar också hennes blogg...och här verkar det också trevligt. Nu ska jag fortsätta att snoka runt lite grand. Tackar för titten i förhand!

It´s all about me sa...

Tisdag är Ledig dag, och jag har gått 2 timmar och varit på 50min body pump med gamla slammaren Majja, sen har jag varit hos min kusin+ man och träffat världens sötaste bebis (mitt kusinbarn Nerea, 2 veckor), och än är inte dan slut!

Älskar att jag hoppade av kursen och har tisdagarna friiiia! :)

Ps. Bilden är så liten, svårt att se sjalen!

Anonym sa...

Jag tycker också att bilden är för liten men sjalen ser snygg ut. Själv har jag haft spansklektion 8-10, är nu i limbo eftersom jag är jättehungrig men klockan är bara drygt 11 (borde ta elvakaffe ;-)) - inte dags för lunch än på ett tag. Kl 14 ska jag bli upphämtad av min nya peruanska kollega och så ska vi lämna pressmeddelande om ett Alliance Francaise-evenemang på olika tidningar. Efterår ska det göras spanskläxa och försöka få till några skype-dater med kompisar i Europa - inte alltid så lätt med tidsskillnaden! SÅ ser min tisdag ut!
KRAM!

Marianne sa...

Jag läser ikapp mig på alla bloggar jag har missat under flera veckor! NU har jag läst ikapp mig hos dig.

1. GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS på födelsedagen! Lite i efterskott men det är ju alltid bra att fördela det roliga : )

2. TACK för utmärkelsen! Jag blev jätteglad!

3. Jag gillar bild nummer 4 bäst. Men alla är bra.

4-100: Gustav är så himla gosig! Och sedan var det massor mer men jag kommer inte ihåg allt.

Stora, stora kramar!

Cecilia/svengland sa...

Jag har faktiskt också köpt en ny sjal idag, från Dorothy Perkins - det har ni väl i Scotland också eller??? Idag har jag hunnit med två maskiner tvätt, jobbat och sitter just nu ner en stund medans dottern och två komipsar gör det bästa för att riva huset!!!!! Good times! :-)

pernilla sa...

Idag har jag använt en stegmätare, jag hade gått 5km kl 8 på morgonen. Halv 12 när jag fick lunch hade jag gått 8.5km och 11000 steg. Sånt är livet som frukostvärdinna. Efter jobbet gick jag till optikern och tittade ut nya glasögon och solglasögon, skall dock tänka på saken lite. Sedan hämtade jag Vincent på dagis och vi åkte hem och cyklade på Tychobrahesgata. Efter detta tog vi en tur till bokcafet. Kl 17 gick vi hem o lagade morots/persiljerot/potatis plättar med stekt kyckling. Bläääää tyckte Vincent. Sedan ringde det på dörren och där stod Nelson och hans mamma med nybakta frukostbullar,(schysst). Nu tittar Vincent på Bolibompa och jag fbookar och kollar din blogg....Snygg sjal(ser att du visar din tjusiga sida på bilden;))
Kram till hela familjen...

pim sa...

attans få får jag ju aaaldrig ta kort på mg själv :)