söndag, april 12, 2009

Susan Boyle - Singer - Britain's Got Talent 2009

Idag bloggar nog alla bloggare här i Storbrtinnien om Susan Boyle som uppträdde på TV igår, herregud vad bra! Ingen hade kunnat ana vilken röst som dolde sig bakom detta namn. Ett namn ni ska lägga på minnet!

OCH, ni måste ta er till slutet på klippet och kolla hur ROLIG Simon Cowell är på slutet!! :) Jag skrattade högt åt det!

13 kommentarer:

Annelie sa...

Precis som upptäkten av Paul Potts!!! Fantastisk röst.

Amy sa...

Rubrikerna hemma i Svedala kallar henne för "den nya Paul Potts". Eller den fyndiga "den okyssta 42-åriga (eller hur gammal hon nu var) oskulden.
Kram

Anna, Fair and True sa...

Läste om henne på Aftonbladets sajt tror jag det var. Så hon är redan känd här! Nu ska jag lyssna på klippet

Emmama sa...

Anneli: Verkligen! Jag blev SÅ glad av att se det!

Amy: Oj, hon är redan omskriven i Sverige, vad kul! Ska bli kul att se hur långt hon går!

Anna: Good news travels fast hör jag.. :) Hoppas du gillade det! :)

thebromanders sa...

Wow!! Det var verkligen jättehäftigt, tycker jag!! Tänk, först Paul Potts och nu Susan Boyle - människor som antagligen aldrig hade fått en chans att visa upp sig om det inte hade varit för det här programmet. Det är det allra bästa med det hela, tycker jag! Det var så kul att kolla på Simons ansiktsuttryck när han lyssnade på henne...

Emmama sa...

MzOlsson: Så jäkla bra och oväntat för man tänker att en människa som ändå har några år på nacken borde lyckats förrut OM hon är bra. Och efter första sjungna meningen satt jag här och njöt järnet! Och att Simon sattes på plats var et bästa av allt såklart! :)

Taina sa...

Jag råkade faktiskt se inlägget innan jag läste din blogg och blev så fascinerad! Vilken röst! Tänk vilka förutfattade meningar vi har om människor pga deras utseende...
Henne ska vi alla gånger höra mer av!
Kram

Sussie sa...

Åh, jag tycker han är så elak. :P
(Har inte kollat på inlägget dock.. vet inte vad det handlar om.)

KARLAVAGNEN sa...

Hmm funkade inte att öppna. Ska söka på you tube. Men brukar det inte mirakulöst nog dyka upp en liknande super talang i andra länders talangjaktsprogam ganska simultaneously? Har för mig att det poppade upp en och annan förra gången. Men jag kan ha fel.

KARLAVAGNEN sa...

Nu har jag sett klippet på You tube. Bl...y brilliant! Som sagt, varför dömmer vi egentligen hunden efter håren? Nervös men med cheeky skottsk humor, plenty av personlighet. Jag skulle vilja se henne i en häftig klänning med långa ärmar, något dramatiskt. Okysst 47 åring som hon beskrevs i svensk massmedia. So what, måste väl finnas några sådana också?!

Annika sa...

kan inte öppna klippet...men ska leta upp det själv på youtube. Visst är det fantastiskt när ngt sådant här händer! Ngn med guld i strupen men som ser helt "otippad" ut!!
Simon Cowell, gotta love him!!

anna of sweden sa...

Nu har dottern och jag tittat på klippet. Tack Emma för att du tipsade. Nu har vi mungiporna uppe vid öronen båda två! Så underbart! :D

Emmama sa...

Taina: Ja det är hemskt! Därför nyttigt vilken överraskning det var, kanske får det de värsta dömarna att tänka till och komma ihåg att det finns mer än det man ser.. Kram!

Sussie: Jag är heller inget fan, tycker man ska ha en schysst inställning till alla man möter och han är väl mycket diva för min smak.. Kram!

Karlavagnen: Jag har ju kommenterat svenska skriverier hos dig, urirriterande att fokusera på DET! Grr! Fantastiskt är det dock!

Annika: Simon kunde ju jobba lite på sin hyfs kan ju jag tycka men förstår ändå din poäng.. :) Han kommer undan med ganska mycket! :)

Anna of sweden: Jamen så BRA det är, man blir GLAD ja!