lördag, april 18, 2009

Panik!

Kolla! Vi har verkligen ingen mat i kylen, måste handla imorgon. Till kvällen vankas hamburgertallrikar med massa grönsaker och dip men sen är det slut på det roliga. Eller vet ni nåt gott man kan göra med isbergssallad, morötter, olja, riven ost och jordgubbssylt?

Nån annan som vågar visa sitt kylskåp? Vem antar utmaningen?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, kul utmaning! Jag ska fotta kylen här också - den är nog nästan lika tom men vi har ett halvt vitkålshuvud och en burk egen-kokta kikärter... vad blir det?
Lyxen i PR är ju dock att affärerna har öppet dygnet runt 7 dagar i veckan så det är inte panik som det hade varit i Belgien...

Emmama sa...

Hey, dig kan man lita på! :) Här är det också alltid öppet, det kommer jag ha svårt att vänja mig av vid om jag flyttar nån annan stans.. :) Kram!

Marianne sa...

Oj, om det här är tävling måste jag vinna. I kväll blev det falukorv och pulvermos till middag. Kan bero på att vi jobbat massor. Måste åka och proviantera i morgon. SEN kan jag fota kylen, he,he :o)
Hälsning från Marianne i Sverige som brukar titta in hos dig och gillar din blogg massor.

thebromanders sa...

Hmmm... skulle det där vara ett TOMT kylskåp??

Anna, Fair and True sa...

Kul idé! Ska ta och fota imorgon! Det ser ganska bra ut i vår just nu. I och för sig är den kanske bara full som er men inget passar ihop och man måste ändå komplettera om man ska laga nåt!

Emmama sa...

Marianne: Men ibland är det ju verkligen en sån sak man kan bli sugen på! Välkommen hit och TACK för att du gillar min blogg! Kram!

MzOlsson: Ja, faktiskt! :) Behöver mer grönsaker och gräddfil, yoghurt och sånt!

Anna: Bra att du är på, inte bara jag som ska sälja min själ på nätet! :D Vi har precis samma problem...

Jemayá sa...

Jag brukar inte vara feg, men jag vågar inte visa kylskåpet :). De som gör sådana där städprogram där de förfasar sig över folks smuts kan ringa på hos mig :)

It´s all about me sa...

Oj, sådär ser min kyl ut när den är FULL! Jag tycker utmaningen avr himla skoj, ska anta den...nästa v när jag handlat :D

underytanjag sa...

Utmaningen antagen!

Emmama sa...

Jemaya: HAHA! ;) Ah, kom igen nu kompis! :)

Its all about me: Jamen vi är storätare och äter nästan hela tiden och massor av mellanmål och sånt.. ;) Bra, ska hålla utkik!

Underytanjag: Kul, ska kolla! :)

KARLAVAGNEN sa...

Handsken är upp plockad och ni har massor med mat i kylskåpet!

It´s all about me sa...

Jo, ni är ju fler i hushållet. Men ändå, det är så jobbigt att gå med all mat den dryga kilometern jag har till ca maxi,eller det dryga är att gå kilometern HEM med full rygga... så allt hinner ta slut innan jag fyller på;)

Men jag ska! :)

Emmama sa...

Karlavagnen: BRA antaget!!

Its all about me: Jag vet precis, vi beställer hemkörning för det är omöjligt på cykel och taxi är onödigt! :)

Taina sa...

Som du såg så antog jag utmaningen och där fanns det bara rester. Det är otroligt hur mycket mat man kan ha samtidigt som man inget har?