söndag, april 26, 2009

Slut på det roliga

Oj vad vi har lekt idag. Med nya bokstavspusslet och nya "In the night garden-spelet" (hur kul som helst, kul ny ide och jätteengagerande!) men nu är det slut på det roliga. Mitt 24-timmarspass börjar om en kvart och efter en snabb check från Heather som jag nu tar över från har jag fått veta att jag måste köpa med mig bröd. Vi måste ha rostmackemöjligheter på kontoret såklart. Toast är liksom världens enda mellanmål. Ni vet väl det? Som man gör en dubbelmacka av och sen skär på mitten. MÅSTE ätas just så. Återkommer med bild när det blir dags för mitt mellanmål. Kommer nog bli hungrig snart för min goda lunch (spaghetti med räkor, tomat och pesto) blev som ni vet lite avbruten..

Nja.. Riktigt slut på det roliga är det ju faktiskt inte. Tack vare att jag gillar jobbet så mycket.

2 kommentarer:

Millan sa...

osch....24 timmars pass later inget vidare! Med toast ar ju gott saklart ;'-). Helst med akta smor och sjalvklart skuret i trekanter! Feel good mat helt enkelt (och ja jag har bott i england alldeles for lange nu ;-)) Kram!

Emmama sa...

Millan: Ja äkta smör används ju är i helt annan utsträckning än hemma och visst är det GOTT ibland! :) Här skär man dock rakt över, inte som trekant! Ska visa så fort bilden på jobbet går med på att laddas upp! Kram!