söndag, april 05, 2009

Våra hoods


På väg till kompisarna idag lärde vi oss att det fortfarande är rätt svårt att cykla. Om man ändå kom framåt av att trampa bakåt. Trampa bakåt är jättelätt nämligen. Vi lärde oss också att det fanns många små söta, typiskt skotska hus, i vårt område och vi vill sjävklart visa er. Stadsdelens bibliotek finns på bild nummer två och näst underst finns en bild på en nyöppnad secondhandaffär som i alla fall jag tycker ser jättespännande ut! :)


Bilderna är tagna med gammelkameran så förvänta er snäppet bättre bilder när jag är ute med nya nästa vecka..

6 kommentarer:

Amy sa...

Gud vad fint! Vilka byggnader! =)

mamma Eva sa...

Första gången vi besökte Aberdeen tyckte jag husen såg tråkiga ut, men de är ju faktiskt helt underbara.

heffamamman sa...

Tack för titten på mysiga hus! Men varför har skottarna så många skorstenspipor uppe på taken? Det var den stora (och olösta) frågan som vi ställde oss då vi var i Aberdeen. Varför räcker det inte med en som vi vanliga människor har? ;-)

Emmama sa...

Amy: Ja visst är det! Gamla vackra viktorianska hus, fantastiska! :)

Mamma: Det blir ju vääääldigt grått men jag tycker det är vackert ändå! :)

Heffamamman: Du det finns mycket man kan undra om deras hus, värmesystem, elsystem och annat.. ;) Får be att återkomma i ämnet!

Anonym sa...

Jättefina bilder från era omgivningar - det är alltid kul att se hur det ser ut där folk bor. Kul med ny secondhandaffär, håller med om att den ser spännande ut! Du får berätta om du fyndar något kul där!
Vi pratade om cykling i fredags då vi såg Såsom i himmelen - det är så fascinerande att man aldrig glömmer när man väl lärt sig att cykla (både framåt och bakåt).
kram!

Emmama sa...

Petchie: Ja, det ar latt att man ser de dar husen varje dag och tar dom for givna men det ser sa annorlunda ut jamfort med hemma! :) Cykla ar ju det basta som finns och det ar intressant det du asger! Jag kan inte ramla av en cykel hur garna jag an vill kanns det som! Kram!