torsdag, april 23, 2009

Drömmar om bloggare

Inte mycket kvar av min födelsedagsbukett, men detta räddade jag undan soptunnan idag...

Idag håller jag fredag för min helg ligger nu framför mig. Ledig fredag, lördag. Sen långepasset söndag-måndag. Men det tänker vi inte på nu nej.

Imorgon börjar nåt så kul som international market i Aberdeen, en utemarknad med internationellt tema som jag ääälskar. Det blir en sväng där efter lekgruppen i kyrkan som är på förmiddagen. Ska visa bilder imorgon för där finns massor av god mat de lagar ute och i små vagnar, det finns gott bröd, franska kakor och allt du kan tänka dig.
Jag måste berätta att jag drömde jag var hos Amy von Sydow i Philadelhia i natt. Herregud. Hon lagade mat hela tiden, helt fantastiskt. Eftersom vi ändå var i närheten BRÖT VI OSS IN hos Anna of Sweden. Där stal vi ännu mer mat för Anna var på hockey och märkte ingenting. Supersmart alltså. Vattentätt. Anna har gardiner med katten Gustav på i köket. Kändes sådär. Sen lagade vi den stulna maten till Amys man. Sen tog jag och Gustav TÅGET tillbaka till Aberdeen.
Bloggandet har härmed officiellt tagit över mitt liv.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, jag har också drömt om andra bloggare - och det har alltid varit om bloggare som jag INTE har träffat IRL... Ja, man är väl lite småknäpp, hi hi!

anna of sweden sa...

Jaså, det var därför det var så tomt i kylen i morse ... Men vad säger du? Gillade du inte mina Garfield-gardiner? De som är så snygga.

Jenny Bergfur sa...

ååhhh...kommer ihåg när jag var på den marknaden första gången, vilken besvikelse. Den var pytteliten och sålde bara franska ostar och tyska korvar. Ett stånd från finland med renpälsar och vantar stod ut.

Marianne sa...

: D

Emmama sa...

Petchie: Herregud, detta tar över våra liv! :D

Anna of Sweden: BYT UT DOM, det ser förskräckligt ut!

Jenny: Jag tycker den är fantastisk! :)

Marianne: :D

Karlavagnen: :D

Anna, Fair and True sa...

Oj, och ändå har du bloggat som en galning sedan det här inlägget! Jag ligger helt efter!