tisdag, april 21, 2009

Vinnare i fototävlingen!


Vilken skön kväll det blev hemma. Ja vi degade lite (jag uppskattar att Anna of sweden inser min storhet vad gäller min humor) och sen gjorde jag såna där saker man aldrig annars gör. Ni vet, städar ur den där lilla luckan på tvättmaskinen som man lägger tvättmedel i, skrubbat badkaret med blekmedel (fast det gör jag ganska ofta, bleech is my passion), rensat ur skräplådan i köket, handtvättat... Och så gjorde jag en STOR lasagne och vi har mer eller mindre mat för resten av veckan. Även om vi bjuder in alla vi känner. Nu ska jag sooova och imorgon jobbar jag konstiga passet 11-19 och vi ska ha diverse möten och se till att det blir andra bulls med vissa saker.
Verkar som vi har en vinnare i fototävlingen - MOI med min bild nummer 4! Pappas bilder var nummer 2 och 3 och jag ska KOMMA IHÅG att ingen röstade på min bild nummer 1 som faktiskt var min favorit. Men eftersom min bild nummer 4 vann så är ni förlåtna ändå och vi tackar för alla era röster! Och jag blir vinnare till en öl i maj, inte illa, det ska bli gott. Min pappa är (som jag) smålänning så det blir nog en billig öl. Men ändå. Sen skulle visst förloraren ge nåt till nån ur juryn eller? Hur blir det med det lilla förlorarn? Står du fast vid det? :)
Nu - bok, lite tetris på mobilen och sen sömn!
KRAM och god natt!

11 kommentarer:

thebromanders sa...

Haha!! Ja, ett stort grattis till vinnaren!!

It´s all about me sa...

Grattis! Och jag gissade rätt på vem som tagit vilka bilder :D Fast det var ganska enkelt att se på nått sätt.. det såg ut som bild 2 & 3 var en kamera, 1 & 4 en annan. Sen vet jag att du skrev att ni hade samma, så då lär det ju vara en annan typ av LJUS i Sverige vs Skottland eller att ni kör med olika inställningar på kameran helt enkelt:) Och 4:an såg väldigt o-svensk ut. Den bilder var mycket fin, även fast jag röstade på Fetknoppen! :)

Cecilia/svengland sa...

Jag gissade på att den bilden var din - staketet såg väldigt brittiskt ut i parken, precis som de ser ut här längre söderut! grattis!

pappa sa...

Gratulerar till vinsten, du skall få välja både Pub och öl, dessutom får du utse någon ur juryn så skall jag köpa en present till denna vinnare. Priset kommer att ha inriktnig på något gott att dricka och den kommer att inhandlas i Aberdeen.

KARLAVAGNEN sa...

Nu så trodde jag din pappa var i Skottland redan så mina avgöranden var den artistiska biten.

Far tar nog med sig en lättöl från Sverige till dig!

Taina sa...

Då får jag gratulera till mästerfotografen! Njut av ölen. Det skulle jg göra. Inte nu då jag detoxa, men annars ;)
Kramen!

Annika sa...

Grattis till the master photographer!! YESS!!
Njut av din kalla öl...
KRAMAR!!

Anna, Fair and True sa...

Oj, vad duktig du är, skrubba badkaret och allt. Här är det ganska svårt att få tag på riktigt blekmedel, dvs Klorin, pga miljöskäl. Men det finns säkert fler produkter på marknaden nu, måste bara kolla lite bättre

Anna, Fair and True sa...

Oj, jag röstade precis men tydligen var det ju redan avgjort! Men det var just 4:an jag röstat på. På min andraplats kom 2:an.

Emmama sa...

MzOlsson: Tack! :)

Its all about me: Hade redan sagt att Karlavagnens gissning var fel så det var väl ganska lätt att gissa rätt.. ;) Men tack för grattiset! :) Använde olika objektiv och tog vid olika tider på dygnet. Jag tycker alla blev fina! :)

Cecilia: Tack! Rätt gissat! :)

Pappa: JIPPI, ska välja ett bra ställe! :) Och en vinnare ska utses ja.. :)

Karlavagnen: Du pratar för mycket.

Taina: Tack! :) Jag borde också detoxa, en vacker dag så..

Annika: Thank you Odd Molly! :)

Anna: Tack för att du bättrade på min statistik! :) Och här kör man hårt med blekmedel.. chocking!

Marianne sa...

Grattis! Jag tycker att din far ska köpa filidutter och annat smågodis och skicka till någon av de amerikanska tjejerna, för de kommer mest sällan till Sverige : )