lördag, januari 17, 2009

American Idol winners

Föresten, American Idol började visas igår. Bäst av allt är ju stödet vissa har! Halva släkten i specialtryckta T-shirts med texten "Go Mike" eller vilket namn det nu var. Fantastiskt!

Med sån stöd är man ju en vinnare ändå, även om Simon tycker man sjunger som en katt.

4 kommentarer:

Annika sa...

AHA! Jamen det är ju lite kul att se!
Vad tycker du om nya domaren då? Klar SHOW-OFF tycker jag. Svårt att veta vad hon egentligen tillför programmet.
Kram!!

Emmama sa...

Annika: Nja, hon kandes inte sa varm i kladerna men tog anda ganska mycket plats. Missade endel av sista timmen for jag nattade Gustav och jag vet inte om hon sjong da eller? Jag vet annu inte vem kvinnan var men hon verkade ju inte elak i alla fall sa det ar ju alltid nat! ;) Killen med fanclub vad ju gullis gullis gullis, attans att han inte kom med! Och mannen som forlorat sin fru var ju fantastisk! Kram!

Annika sa...

Hon sjöng. Hon visade bikini-babe how it is DONE!!! Att hon kunda waila.
Nåja, vi får se...säsongen är lång och dom har precis sparkat igång. Tyckte Paula blev lite bitchigare på kuppen, men det är väl lite bra det också.
KRAM!
PS, Simon är ändå alltid BÄST!!!

Emmama sa...

Annika: Såg det idag (reprisen) så nu vet jag vad du snackar om! Lord, lord! Stackars Paula fick tala om för henne att hon inte behövde sjunga för att bevisa nåt. KOMMA I BIKINI, vad säger man? Har man ingen vän i världen som kan meddela en att det är en dum ide?

PS. Simon är elak ibland! ;)